Актуално В програмата

Време за равносметка в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Слабите места в двете кухни ще излязат на яве, а шеф Виктор Ангелов ще се закани да бъде още по-безкомпромисен

 Време за равносметка ще настане тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA. След почти два месеца от старта на най-оспорваното кулинарно състезание за професионалисти останаха половината от участниците в битка за голямата награда от 100 хиляди лева. След като кулинарната блогърка Соня напусна Кухнята на Ада в решаващия за миналата седмица епизод – претендентите за титлата „Най-добър професионален готвач на България“ вече са най-способните 9-ма. Кой ще бъде следващият, който ще си тръгне и няма да успее да защити мястото си сред най-добрите ще разберем в новите три епизода на шоуто във вторник, сряда и четвъртък.

 

Добави описание

 

Тази вечер шеф Виктор Ангелов ще изправи до стената своите готвачи с равносметката какво постигнаха в шоуто до този момент и за какво не им стигат силите. Ще научим кой от тях най-много е напреднал в кухнята, кой грее в звезден блясък и кой е късметлията на къщата, както и на кого продължава да му е ниско самочувствието, предал се е без време или пък е най-слабият готвач. Ще настане миг на развълнувани сърца, нахъсани готвачи, огромна доза адреналин, но и ще последва ожесточена битка. Накрая ще научим кои са слабите звена в Hell’s Kitchen България и кои са основните пречки пред сини и червени да разкрият отборния си потенциал. Дали това ще е достатъчно за 9-мата, за да покажат на шеф Ангелов, че заслужават гласуваното им доверие?

 

Добави описание

 

Неочаквано дневно предизвикателство ще изправи двама в дуел на честта и ще провери уменията им в кухнята. Ще трябва да покажат владеят ли силата на кулинарните техники, могат ли да слушат и най-вече дали чуват. Ще успеят ли топ готвачите да покажат, че заслужават да са в Hell’s Kitchen България или ненадейно ще предизвикат адския гняв на шеф Ангелов? Червени и сини ще трябва не само да са много концентрирани в изпълнението на поръчките, но и изключително мотивирани, за да се справят с поредното изпитание в Кухнята на Ада. Ситуацията ще излезе извън контрол, а положението ще изисква бърза и безкомпромисна реакция. На финала готвачите ще се изправят пред поредния урок от шеф Ангелов и ще научат кой е най-големия грях в кухнята. Какво ще бъде продължението и кой от претендентите за голямата награда в шоуто ще загуби внезапно битката ще разберем тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Валентина е новият шампион на Hell’s Kitchen България

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen България завинаги

Семейство Делчеви напусна Hell’s Kitchen България

Артур се сбогува с куртката си в Hell’s Kitchen България

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия