Актуално Търси се...

Вокалистът на Ахат Звезди Керемидчиев гостува в студиото на "Търси се...", тази събота, 4 септември по bTV

Добави коментар

Рок и ръченица тази събота, 4 септември по bTV - Звезди Керемидчиев гостува в студиото на „Търси се...”
Вокалистът на група „Ахат” Звезди Керемидчиев ще бъде гост в студиото на „Търси се..." тази събота, 4 септември, от 11 часа, по bTV. За първи път феновете на рок музиканта ще научат подробности за личния свят на певеца, за трудностите и успехите в живота му.

Вокалистът на Ахат Звезди Керемидчиев  гостува в студиото на


Първата и „очаквана” среща за Звезди ще бъде с неговите колеги от „Ахат”.
„Най-много в него харесваме, че никога не споделя плановете си. Мълчи, не търси помощ и съвети. Много е вироглав”, споделят Юри, Тонто и Антоан Хадад. Момчетата птъизнават, че през годините единственото, което  трудно биха простили на Звезди, е напускането на групата преди години. Специално за предаването от Америка ще се включи и басистът на „Ахат” Денис Ризов, който ще предизвика своя приятел да изпее сръбската песен „Има ли Господ на тая земя”, която са пели в казармата. Водещите Меги и Нели ще срещнат Звезди с още много приятели, които ще го предизвикат да играе ръченица в студиото на предаването и да изпее песен на Лили Иванова, след като тя изпя „Черната овца” на „Ахат”.

За първи път зрителите ще чуят и откровената изповед на неговата приятелка Надя, която ще разкаже историята на тяхната любов специално за зрителите на „Търси се...” и bTV. Двамата са заедно повече от 8 години, но все още с никого не са споделили дали мислят за семейство и дете. „Когато се запознах със Звезди не знаех, че е толкова популярен. Той е много разбиращ и мъдър човек”, споделя Надя. Звезди също ще определи връзката си с нея като голямо щастие и ще разкаже какво му дава тази любов.

В края на предаването предстоят две много емоционални срещи за певеца, за когото темата за семейството е най - милата и същевремено най - болезнената
. Неговата майка, която от дълги години живее в Америка, заедно със сестра му, както и синът му Винсън са най-милите му хора, които той вижда изключително рядко. Един от тях ще дойде от Америка и ще  влезе в студиото на предаването специално заради известния музикант. Кой е той и как реагира Звезди зрителите ще видят тази събота в „Търси се…”. Преди финалните надписи на предеването има място и за още една специална изненада за музиканта. В студиото ще влезе едно приятелско семейство на певеца – дъщерята и зетя на Нешка Робева - Аглика и Жоро, заедно с малката им дъщеричка Рада. Какво ги свърза и какви емоции ще породи тази среща зрителите ще видят тази събота, 4 септември, от 11 часа.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“