Актуално Други

Водещите на „Събуди се“ разменят места с Дария Симеонова и Димо Алексиев

Добави коментар

В неделната сутрин водещите Мира Иванова и Деян Веселинов облякоха лекарските престилки по време на специалната актьорска мисия „Смяна на местата“.

В неделната сутрин водещите Мира Иванова и Деян Веселинов облякоха лекарските престилки по време на специалната актьорска мисия „Смяна на местата“. Позитивният тандем на "Събуди се"  гостува на снимачната площадка на най-успешния медицински сериал у нас, за да изпита актьорските си умения със сцена от предстоящия сезон на „Откраднат живот: Възмездието“, който стартира утре вечер от 20:00ч. в ефира на NOVA.

 

Добави описание

 

Ролята на техни ментори заеха Дария Симеонова и Димо Алексиев, които сближиха водещите с образите на Наталия и Калин. Едно от предизвикателствата за Деян беше диагнозата „холецистектомия“, която се оказа едва началото на терминологията в сценария. „Справят се по-добре от нас в началото. Не знаем дали д-р Генадиев няма да се окаже с конкуренция“, похвалиха Дария и Димо водещите, които с чувство за хумор обявиха актьорските си качества за „съмнителни“, а времето на терен в ново амплоа – за незабравимо преживяване.   


Утре вечер, от 20:00ч. по NOVA, зрителите ще видят първия епизод от трети сезон на „Откраднат живот: Възмездието“. Първите стъпки в развръзката ще зависят д-р Василев, позицията му пред Съвета на МБАЛ „Св. Кирил“ и истинския му баща. Д-р Стилянова и д-р Захариев ще се озоват в неподозиран кошмар с отвлечения Петър, а Виолета ще почувства отново силата на своя страна. Истината ще разтърси Биляна и Алекс, чието минало ще се окаже най-голямата бариера в отношенията им.


Опрощение или изпитания ще донесе Възмездието? Ще бъде ли забравено стореното или ще промени завинаги бъдещето на героите? – ще разберете утре вечер от 20:00ч. в „Откраднат живот: Възмездието“.    

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събуди се , Откраднат живот

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Ексклузивни интервюта очакват зрителите в следващите седмици в „Събуди се“

Гари Каспаров с ексклузивно интервю по NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Моника Белучи говори пред NOVA