Архив Dancing Stars

Водещият на Dancing Stars Краси Ранков обожава лятото и морето

Добави коментар

Водещият на Dancing Stars Краси Ранков разкри палитра от таланти тази сутрин в студиото на предаването„На кафе”.

Водещият на Dancing Stars Краси Ранков Водещият на Dancing Stars  Краси Ранков разкри палитра от таланти тази сутрин в студиото на предаването „На кафе”. Актьорът, когото зрителите гледат в понеделник и петък на сцената на хитовото танцувално шоу, се похвали с таланта си на винопроизводител. Всяка година той лично успява да направи изумителните 200 литра от гроздовия еликсир, благодарение на лозята в семейната вила в Балчик.

Краси обожава морското градче и с нетърпение очаква да дойде лятото, за да могат в България да си дойдат и децата му, които живеят в САЩ. От първия си брак Краси има син, от когото пък има внучка, а дъщеря му учи журналистика в Ню Йорк и все още не го е дарила с внуци. „Децата ми имат много силна връзка помежду си”, похвали се актьорът. От почти 10 години Краси живее със своя съученичка, с която преоткрили любовта по време на ежегодните срещи на випуска. Елена няма нищо общо с актьорската професия, което не пречи на хармонията между тях.

Водещият на танцовото шоу изненада приятно Гала с добруджанската ръченица, която тропна като истински професионалист. „Не знам защо като си толкова добър в танците, не си сред участниците в Dancing Stars, а си водещ!”, удиви се водещата след изпълнението.

 

Водещият на Dancing Stars Краси Ранков
 
Тази вечер, точно в 20.00 часа по Нова ТВ, зрителите на Dancing Stars ще видят кои звезди двойки са номинирани, кои от тях ще бъдат спасени и коя ще е звездата, която ще напусне сцената на шоуто.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе , Dancing Stars , Денсинг старс

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

Стоян Алексиев посрещна рождения си ден в дома на семейство Генадиеви