Актуално В програмата

Владо Николов, Зорница София и DARA в новия епизод на "Аз обичам България"

Добави коментар

Най-родолюбивото предаване отново ще предложи изненади на зрителите утре от 21.00 ч. по NOVA

 Новият епизод на "Аз обичам България" този петък обединява едни от най-ярките и актуални български звезди в благородната надпревара по знания и игри, свързани с родината.

 

Добави описание

 

В предаването утре от 21.00 ч. по NOVA в отбора на Юлиан Константинов рамо до рамо ще застанат две певици от различни поколения. Зрителите ще видят легендарната Силвия Кацарова, изпълнителка на вечните хитове "Огън от любов" и "Големият кораб минава", и откритието на X Factor Дарина Йотова - DARA. След като първият ѝ сингъл "К'во не чу" стана най-слушаната българска песен през 2016 година, DARA гостува в шоуто точно в деня, в който ще бъде представен новият ѝ сингъл "Родена такава". Джентълменът в отбора е дългогодишният капитан и звезда на националния отбор по волейбол Владо Николов.

 

Добави описание


В другия отбор мястото до капитана Андрей Слабаков заема режисьорът Зорница София, която изпълнява и главната роля в успешната българска кино лента "Воевода". Звездата на бокса Тервел Пулев е другият мъж в отбора, а групата допълва чаровната Зейнеб Маджурова от "На кафе". 
Най-родолюбивото предаване отново ще предложи изненади за зрителите. Един от играчите ще е толкова добър в рисуването, че ще впечатли участниците и зрителите в "Нарисувай това", а друг ще успее да спечели цели 30 точки за отбора си по необичаен начин. На финала победата ще е за отбора, който успее да удави противниковия капитан, а това може да се окаже не толкова лесна задача.  

 

Добави описание


Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, "Аз обичам България" показва макети и на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта "България на длан – Макети на открито". В епизода този петък зрителите ще видят макет на Рилския манастир, който се отличава с неповторима архитектура и богата история.


Какви изненади предстоят в най-родолюбивото телевизионно предаване, зрителите ще видят в  "Аз обичам България" утре от 21.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аз обичам България

Празничен поздрав с гайди и първи жълт картон за Кадиев в „Аз обичам България“

Георги Тошев се изправя срещу Сашо Кадиев в „Аз обичам България“

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един срещу друг в „Аз обичам България“

„Аз обичам България“ събира отново Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в „Аз обичам България“