Архив Big Brother

Владо е поредният изгонен от къщата на Big Brother 4.

Добави коментар

Владо е поредният изгонен от къщата на Big Brother 4.Четиримата изгонени на гости в Малката сестра.
Владо
Снощи зрителите на Нова Телевизия спасиха Даниела, Таня и Мартин. Така събралият най-малко гласове Владо напусна къщата завинаги. Той е третият изгонен по време на седмицата на Страшния съд. Тази вечер предстои да разберем кой ще оцелее и кой ще си тръгне от червената група на Иванина, Наталия, Жени и Иван.

Утре, петък, предстоят и номинации. Един от номинираните съквартиранти ще си тръгне завинаги в понеделник 03.11.2008.

Снощи всички съквартиранти изпратиха Влади с аплодисменти.


Владо – „Не съм гей, ще спя с всички жени от къщата само ги чакам да излязат. Цветан си тръгва на следващите номинации”.
Веднага след напускането на къщата Владо сподели, че е спечелил много от участието си и единствено се надява поведението му вътре да е изтълкувано правилно от зрителите. „Не съм отказвал секс на Виолета, просто не я чух в първия момент, а след това дойде и Мила. Аз имам достойнство пред камери бих го направил, но и пред Мила нямаше как”, разказа чикагският банкер. Той сподели, че най-много съжалява за това, че той беше изгонен от група с двама хомосексуалисти и едно момиче от ромски произход. 

„Живота продължава. За мен Big Brother  е като закачен скалп на колана ми- уникално преживяване, което ще запомня за цял живот. И въпреки това има и по-важни неща, като семейството, работата и приятелите ми. Цветан например не смята така, според мен за него Big Brother  е  върховното му изживяване и той живее, за да е в къщата. Според мен обаче на следващите номинации той няма никакъв шанс да остане.”

Първи реакции след изгонването.
Снощи всички съквартиранти изпратиха Влади с аплодисменти.  Те изписаха името му със свещи. Това се превърна в традиция за Big Brother 4. 

Филип беснееше на двора

След това се случиха още няколко традиционни неща- Марти се разплака, Филип беснееше на двора, Цецо извади китарата, а Косьо – Скобара запя. „Изгониха овцата сред глутница вълци” коментира натъжен Филип.

Тази вечер още един си тръгва.

Четиримата изгонени на гост в Малката сестра.


Кой ще оцелее днес?

Тази вечер е ред на последната група в седмицата на Страшния съд. Зрителите ще изберат кой харесват най-малко от Иванина, Жени, Иван и Наталия. В края на живото предаване, което започва в  20:00 ч., един от тези четирима съквартиранти, събрал най-малко зрителски гласове ще напусне къщата. По-късно в „Малката сестра”, на Венета Райкова ще гостуват четиримата изгонени тази седмица съквартиранти.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала