Актуално В програмата

Владо Данаилов: Разбрах от вестниците, че баща ми е болен

Добави коментар

Владо Данаилов – синът на големия актьор Стефан Данаилов, за пръв път говори за болестта на баща си

Владо Данаилов – синът на големия актьор Стефан Данаилов, за пръв път говори за болестта на баща си в предаването „Усещане за жена” по TV7 днес. Той се включи на живо по скайп от Флорида в рубриката на Надя Иванова.

„Разбрах от вестниците и медиите, че баща ми е болен. После му се обадих, за да разбера дали е истина”, разказа Владо, който се завърна да живее в Щатите. Стефан Данаилов потвърдил на сина си за болестта, но му казал, че се чувства добре. „Сигурен съм че ще се оправи, усещам го вътрешно”, заяви Владо, който впечатли с ексцентричността и подчертаната си духовност по време на риалити формат преди време.

Владо Данаилов сподели, че баща му е много силна личност и не спира да работи.

„Затова знам, че като не ми вдигне телефона значи е добре, значи действа, работи по нещо”, заяви синът и добави, че ако успява да го намери винаги и се чуват често, значи Стефан Данаилов най-вероятно е на легло.

В момента Владо учи за физиотерапевт и масажист в колеж в Сарасота и след месец би трябвало да вземе лиценз. Той разказа, че възнамерява да развива тази професия като свой бизнес и да помага на хората.

Данаилов-син сподели с Надя Иванова и с водещата Гергана Стоянова интересния факт как е проговорил български език. Той призна, че не го е учил а само е слушал майка си Ирен Кривошиева.

„Когато започнах да говоря за духовни неща обаче думите сами започнаха да идват, а аз дори не знаех какво значат. Когато говоря като себе си, както сега, не говоря много добре, но когато говори духът е различно”, сподели той.

Въпреки че в момента Владо живее в САЩ заедно с половинката си Виктория, те не са изоставили идеята да се преместят за постоянно в България и дори подчерта няколко пъти по време на разговора, че предпочита да се върне в родината си, но за момента се налага да е в Америка.

Двамата планират, след като Владо развие бизнесът си с физеотерапията и набере клиентела, да заживеят в България, а Виктория да се адаптира към езика и новата култура.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Усещане за жена , Стефан Данаилов , Владимир Данаилов

Киномаратон с филмите на Стефан Данаилов и Невена Коканова по БНТ 2

Почина Стефан Данаилов

bTV отбелязва 75-я рожден ден на Стефан Данаилов със специално издание на “непознатиТЕ”

Цял декември България празнува 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов

Стефан Данаилов в „Бездомното шоу на Башар Рахал”