Сериали Драми

Влад | Vlad

Добави коментар

Предателство и отмъщение в премиерния румънски сериал „Влад“ по bTV.

Румънският хит „Влад“ (Vlad, 2019-2020 г.) ще направи премиерата си в ефира на bTV на 4 януари (понеделник) и обещава да прикове вниманието на зрителите с разтърсващ сюжет, първокласен актьорски състав и зрелищни екшън сцени. Епизодите на един от най-гледаните европейски сериали ще се излъчват всяка делнична вечер от 21:00 ч. и ще са с продължителност от час и половина.

„Влад“ стартира в Румъния през 2019 г. в ефира на канал PRO TV, като за отрицателно време се превръща в най-гледания сериал в северната ни съседка за последното десетилетие. Всяка серия от вълнуващата поредица привлича средно по 2 милиона зрители пред малкия екран, а в интернет платформите „Влад“ е категоричен лидер сред телевизионните продукции с рекордна гледаемост. До момента от сериала са заснети три сезона, а в момента се подготвя и четвърти.

Историята:

Сюжетът на „Влад“ преплита минало и настояще в сложен пъзел от интриги, коварства, омраза и неутолима жажда за отмъщение. Адриан е скромен и честен младеж, който е на прага на своя живот. Току-що завърнал се от чужбина, той е на път да се ожени за любимата си Елиза – неговата голяма и единствена любов, а щастието му е пълно, заобиколен от двамата му най-добри приятели от детството Стефан и Лео, на които винаги се е доверявал безрезервно.

Изглежда обаче Стефан и Лео имат други планове за бъдещето на своя приятел и го предават, скроявайки му хитър и дързък номер, изкушени да променят живота си. Те ограбват местно казино, убиват един от охранителите, взимат парите и оставят на местопрестъплението изфабрикувани доказателства, сочещи към Адриан, който се изправя пред съда и бива осъден.

Адриан е съсипан от лъжливите показания на Стефан, Лео и най-вече на Елиза, които го обвиняват за престъпление, което не е извършил. Докато приятелите му, откраднали милиони, се радват на охолен живот и постепенно стават част от висшето общество, Адриан прекарва следващите 8 години в затвора, жадувайки своето отмъщение.

8 години по-късно Адриан е намерен мъртъв в килията си, но смъртта му всъщност е умело прикритие и част от зрелищен план за бягство от затвора. С пластична операция на лицето и изцяло променена външност, Адриан се завръща в живота на своите приятели от детството с ново име и самоличност, представяйки се за богатия и успешен бизнесмен Влад. Сега Адриан има само една цел – да отмъсти на онези, които са го предали, и да получи възмездие за провалената си съдба. Но първо трябва да се изправи срещу Елиза – вече съпруга на Стефан и една от най-богатите и влиятелни жени в Букурещ, която обаче все още е в сърцето му...


Актьорите:

Главната роля във „Влад“ е поверена на най-успешния и скъпоплатен млад румънски актьор – Адриан Натрея.

„Герой като Влад е истинско предизвикателство за всеки един актьор и съм изключително щастлив, че бях избран именно аз да се въплътя в неговата кожа“, споделя Адриан, който вече се радва и на международна слава в цяла Европа.

Негова екранна партньорка е ослепителната Олимпия Мелинте, носителка на приза „Актриса на годината“, която освен с актьорска игра пленява зрителите и с неподправения си чар.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Влад

Предателство, отмъщение и силата да се преоткриеш - във „Влад“ по bTV