Актуално В програмата

Вижте кои са 6-мата финалисти в осмия сезон на „Гласът на България“,

Добави коментар

Ясни са 6-мата финалисти в осмия сезон на „Гласът на България“, които преодоляха успешно новия етап в състезанието – този на крос битките, на живо, в неделя вечер по bTV.

© Цецо Мирчев / bTV

Петя Панева, Борис Христов, Лидия Ганева, Рая Димитрова, Георги Костадинов и Иван Евгениев Иванов от отбора на Лечев продължават напред в състезанието и са все по-близо до голямата награда от 50 000 лв. и титлата „Гласът на България“. Кой ще я спечели обаче, ще стане ясно в неделя, на 12 декември, от 20:00 часа по bTV, когато е големият финал на сезона. При жестока конкуренция от много емоционални изпълнения на световно ниво, 6-имата успяха да спечелят, всеки своята крос битка, като грабнаха сърцата на зрителите, които за първи път имаха възможност да гласуват за фаворита си в sms гласуване.

6-има продължиха, но други 6-има си тръгнаха достойно от състезанието, като това се случи най-неочаквано с целия отбор на Любо Киров. Така, той няма да има свой представител на финала, но за сметка на това – Мастър Лечев, който отново се очертава да бъде най-голямата заплаха за останалите треньори, продължава с отбора си в пълен състав. С цели трима свои изпълнители на сцената на финала – рокерът Иван Евгениев Иванов, екстравагантната Рая Димитрова и абсолютно железният Борис Христов, шансовете му да стане треньор на победителя, за четвърти път в историята на „Гласът на България“ – са наистина големи. Галена ще бъде представена от двете си мощни оръжия – Георги Костадинов и Петя Панева, а DARA ще стиска палци на нежната и страшно талантлива Лидия Ганева.

© Цецо Мирчев / bTV

Кой ще грабне титлата „Гласът на България“ обаче ще определят зрителите. В неделя вечер, те ще са тези, които ще „решат задачата“ със sms-ите, които ще изпратят в подкрепа на своя фаворит. Грандиозният финал ще крие още много музикални и емоционални изненади - за участниците, треньорите и за всички пред екраните. На 12 декември най-запалените фенове на предаването, отново ще имат възможност да проследят развръзката на сезона и онлайн - в 360-градусовия стрийм на glasat.btv.bg.

В оставащите броени дни до грандиозния финал на един от най-силните сезони на „Гласът на България“ до сега, финалистите ще се готвят подобаващо, за да стъпят на сцената в пълен блясък и висота. Във вторник вечер те ще бъдат специални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от 22:30 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Галена и Иван Лечев отново сядат на треньорските кресла в „Гласът на България“

​DARA и Любо Киров ще бъдат двама от треньорите в „Гласът на България“

Вижте датите за прослушванията за новия сезон на „Гласът на България“ по bTV

Започва записването за кастингите за сезон 9 на “Гласът на България” по bTV

Петя Панева е големият победител в осмия сезон на “Гласът на България”