Предавания Ток - шоу

„Високи токчета” седмично токшоу по bTV

Добави коментар

Юлияна Дончева, Людмила Филипова, Ива Дойчинова и Гери Гочева със седмичното токшоу „Високи токчета”
Юлияна Дончева,  Людмила Филипова, Ива Дойчинова и Гери Гочева превземат ефира със седмичното токшоу  „Високи токчета”

Високи токчетаНово седмично лайфстайл токшоу – „Високи токчета” стартира в ефира на bTV от 3 декември. То е насочено към съвременната, отговорна, независима и грижовна жена, която държи да бъде информирана и цени стойностните неща в живота: семейството, здравето, бизнеса, изкуството, спорта.

Предаването ще се излъчва всяка събота от 17:00 часа по bTV.


Форматът на предаването е изключително динамичен и уникален с решението то да бъде водено от четири изключително различни една от друга жени - Юлияна Дончева,  Людмила Филипова, Ива Дойчинова и Гери Гочева. Те са красиви, умни, популярни и всяка има своята телевизионна и обществена биография. На „Високи токчета”, а и не само, те имат собствено мнение за актуалните теми, които вълнуват съвременните жени и знаят как да го отстояват.

Високи токчета”

„Независимата” Юлияна Дончева, „интелектуалката” Людмила Филипова, „консервативната” Ива Дойчинова и „нетипичната” Гери Гочева – това са четири приятелки с ярки характери, които ще покажат как въпреки различните си разбирания могат и да спорят градивно и да се подкрепят, в зависимост от разискваната тема. Личен и обществен живот, семейство и кариера, душевност и външен вид, социална отговорност и благотворителност: водещите имат множество интереси и предпочитания, които ще се проявят в дискусии, разговори с интересни гости и репортажи от актуални събития.

Предаването "Високи токчета" има едно от най-модерните студия в ефира. В същото време свежите цветове, мебелите и умело подбраните предмети, всеки със своята история, създават усещане за домашен уют и атмосфера съвсем подходяща за непретенциозни и искрени разговори между приятели. 

Продуцент на „Високи токчета” е bTV Studios,
новата марка, която представя всички продукции на MediaPro Entertainment за bTV Media Group. Директор продукция е Мария Бонева, режисьор - Радой Николов, главен редактор  - Илиана Димова, стилист – Пламен Балджиев.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Високи токчета

“Високи токчета” се препънаха на третата крачка

Валя Маринова и Виктор Ангелоев във „Високи токчета”

Италиански топ ПР и българска красавица във „ Високи токчета” на 6 юни

Пет известни дами стъпват на „Високи токчета” от 30 май по „Нова телевизия”