Актуално В програмата

Виртуозен финал на „Стани богат”

Добави коментар

Хари и Максим Ешкенази и Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев играят като за последно във финаления епизод на „Стани богат”

Хари и Максим Ешкенази и Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев  играят като за последно във финаления епизод на „Стани богат”

Игра като за последно с най-виртуозните, безразсъдни и забавни играчи – това ще видят зрителите на големия финал на „Стани богат” петък, 30 май от 21.00 ч., по Нова, когато на стола на богатството ще седнат двама световни виртуози, братята Хари и Максим Ешкенази, и двама любимци, актьорите Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

Играта на първите ще бъде като истинска симфония – с много емоции, интересни истории, неподозирани жокери и дори мотиви на Бетовен. Зрителите на Нова ще разберат от кога класиката властва в семейство Ешкенази и кой е виновен. Двамата ще разкажат как баба им Виолета продава единствената си ценност – шевна машина „Сингер”, за да купи цигулка на сина си. Именно от този момент нататък класическата музика се превръща в карма за целия им род. В студиото на Ники Кънчев музикалното дуо Хари – Максим ще мине през много емоции, постепенно ще покачва драматизма и дори ще ползва неподозиран телефонен жокер – обаждане на Владимир Путин… По какво друго, освен музиката, се палят двамата и колко често вместо оркестри, Максим „дирижира” малки самолети и хеликоптери?

Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев

Двама КУ КУ-вци, но от най-любимите – Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев, ще бъдат двойката, която ще постави достоен финал на този сезон на „Стани богат”. С неустоимия си хамалски хумор и актьорски финес, двамата ще си поговорят по мъжки с Ники Кънчев – за футбол и футболни диагнози, ще покажат неподозирани хамалски знания и ще дадат сериозен принос за каузата.

На големия финал на „Стани богат” – кои дами ще седнат на стола на богатството, за да разкажат повече за проекта „Game Changers”, и каква ще бъде сумата, която финално ще бъде изписана на чека?

Отговорите – на големия финал на „Стани богат” – петък, 30 май от 21.00 ч. по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов

Мария Силвестър – първата жена водещ на „Стани богат“ в цяла Източна Европа