Архив VIP Brother

VIP Brother възкреси Мавзолея на Георги Димитров

Добави коментар

Евгени Минчев и Йорданка Христова - първите сигурни ВИП-ове в Образцовия дом

Навръх 9-ти септември с тържествено „заседание” и манифестация на участниците, VIP Brother официално обяви старта на сезона „Образцов дом”

В  шатра, реплика на Мавзолея на Георги Димитров, разпъната на мястото, където е била сградата, продуцентите от Олд Скул и ръководството на Нова телевизия обявиха старта на новия сезон на VIP Brother като почерпиха  „тружениците от масмедиите” с кафе от стара кубинска кафеварка, сандвичи с шпек и руска салата, домати шмеркезе, бисквити „котешко езиче” и обикновен локум.

Ники Кънчев

Другари и другарки, днес сме се събрали на тържествено заседание  по случай тринаесетия конгрес, извинете, сезон на Биг Брадър, шестия на ВИП Брадър и  манифестация по повод причината  тази година  ВИП Брадър да се превърне в  Образцов дом - 70 годишнината от 9-ти септември 1944.” - с тези думи водещият Ники Кънчев даде старта на събитието.

Най-горещите новини от „заседанието” са:

  1. За първи път четирима постоянни коментатори, наречени „Домсъвета”, ще следят и анализират събитията в къщата и процесите в обществото, свързани с развитието на предаването. Това са бизнесменът Александър Найденов, телевизионната водеща Венета Райкова, продуцентът Магърдич Халваджян, който не вижда „конфликт на интереси” в това, че ще участва в две предавания едновременно и последният, чието име се пази в дълбока тайна.
    Техни „визитки” в черно-бяло и соц стилистика, озвучани от „маестрото” на соц кинопрегледите Джони Пенков разсмяха присъстващите журналисти.
  2.  Също за първи път съдбата на съквартирантите ще се решава не само от всемогъщият, всевиждащ и всечуващ Биг Брадър, но и от двама от участниците, които ще получат властта в къщата, превръщайки се в своеобразно Политбюро,  още на кик офа на предаването на 15-те септември, понеделник от 20 часа.
  3. Вече са напълно сигурни първите двама участници в предаването – лорд Евгени Минчев и естрадната “икона” Йорданка Христова. Те „манифестираха” на събитието от специална трибуна за официални гости като радушно махаха с ръце.

Добави описание

Лорд Минчев беше пременен с черен соц костюм, заметнат със шал в цветовете на дъгата – символ на гей общността.

„Посвещавам появата си с този символ на гей общността на Георги  Парцалев , Емил Димитров и Васил Андреев – мои приятели и огромни български звезди, които бяха репресирани заради сексуалността си по време на социализма” – каза лорд Минчев.

Йорданка Христова гастролира с шапка и тъмни очила „Кристиан Диор”, купени  от чужбина през 1974 година с първия ѝ хонорар от участие извън граница.  Очилата са лобими на Йорданка Христова, защото са лимитирана серия и оснвен нея София Лорен често се появява на официални събития със същите.

Продуцентите обявиха, че  въпреки че са първите разкрити участници, това не означава, че те ще бъдат част от Политбюро в къщата.

Кои ще са двамата щастливци, решаващи съдбата на останалите съквартиранти ще се разбере едва по време на старта на 15 септември, понеделник от 20 часа.

VIP Brother Образцовия дом – от 15.09 от 20.00 по Нова

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза