Архив VIP Brother

VIP Brother големия финал е тази неделя!

Добави коментар

Осем часов лайф ще закрие третия сезон на VIP Brother в неделя. Део и Ивайла са първите сигурни финалисти.
Тази сряда още един съквартирант ще се класира за финала.
VIP-овете ще пеят дуети с Преслава.1 114 143 лева бяха събрани до снощи, от съквартирантите, за 8-те благотворителни каузи в този сезон на VIP Brother.
След снощната „нощ на откровенията” зрителите на Нова телевизия подкрепиха най-силно Део и така той се превърна във втория сигурен финалист.
Първият съквартирант класирал се за финала беше Ивайла Бакалова, която победи в последната седмична битка и си спечели имунитет.

Финал
Вече е ясна и датата на големия финал.
Тази неделя, 10 май, в изключително драматичен, осем часов лайф ще стане ясен и победителят в третия сезон на VIP Brother.
Съквартиранта, който ще заключи къщата в Нови Хан ще спечели специална статуетка, изработена от Вежди Рашидов, както и престижа да е човекът събрал най-много средства за благородните каузи през този сезон.
Засега е ясно, че финалът на риалитито ще започне в 15:00 и ще завърши в полунощ, а седемте останали на финал съквартиранти ще бъдат прекъснати единствено от централната емисия „Календар”, за която също са подготвили изненада.

Мисия дуети
Тази сряда, в последната за сезона артистична мисия, Тодор, Петя, Саша, Софи, Ицо и Мария ще трябва да изпеят, в дует с Преслава, песни по неин избор.

От техните изпълнения зависи и по нататъшната им съдба – един от номинираните ще се спаси още в сряда и ще прави компания на Део и Ивайла на финала. За останалите остава втори шанс, в четвъртък, когато в традиционните шоу програми на номинираните – един ще отпадне, а всички останали ще останат до финала.

  • Кой ще се спаси?
  • Кои ще са фианлистите?
  • Какво ще се случи на финала?
  • Кой ще заключи къщата?

 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother