Архив VIP Brother

VIP Brother брои до 10

Добави коментар

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева отново ще разкриват на зрителите най-интересните моменти в Къщата всяка вечер от 20.00 часа

11 септември, 20.00 часа – това са датата и часът, в който „играта ще загрубее”, а най-известната Къща ще посрещне своите нови съквартиранти. Българският VIP Brother ще отпразнува 10-ата си годишнина със сезон в стила на комедия с неочакван край, а юбилейният интериор на Къщата ще изненада зрителите с впечатляващ замисъл и изпълнение.

Незаменима част от институцията Big Brother е водещият Ники Кънчев. Вече 12 години той прекарва зрителите през най-интересните моменти в Къщата, кани най-атрактивните събеседници и им задава най-провокативните въпроси.

„Според мен успехът на предаването се дължи на непрестанната динамика в отношенията между участниците. VIP Brother е истински феномен в българската телевизия, който зрителите продължават да очакват с нетърпение, защото социалният му корен вече е много дълбок. Новият юбилеен сезон с комедиен привкус има всички предпоставки да затвърди този статут”, споделя водещият броени дни преди старта на шоуто.

Добави описание

Какво обаче е най-добрият водещ без точната екранна половинка? Безпрецедентната любимка Алекс Сърчаджиева, известна като най-широко усмихнатата българска актриса, се настанява удобно на дивана в студиото, за да влезе отново в ролята на разказвач. Александра ще покаже на зрителите забавленията и сълзите на бъдещите участници, техните възходи и емоционални падения в Къщата.

Самата Алекс признава, че с интерес следи взаимоотношенията между участниците всеки път, защото VIP Brother е като реалния живот, но в по-малки размери – виждаш цялата палитра от човешки отношения.

За своя 10-и рожден ден VIP Brother ще черпи смело, а зрителите ще се почувстват като на истински празник, но този път той ще бъде с неочакван край. Купонът започва на 11 септември от 20.00 часа само в ефира на NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза