Архив VIP Brother

VIP BROTHER 3: ПРИМЕР ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

1 коментар

Колко събраха звездите като улични музиканти? Какво ще се случи в първaтa седмична битка “праистория”? Кои ще са първите номинирани?
Утре вечер, понеделник, VIP Brother лайф се завръща с два часа мисии и номинации, смях и скандали, много добро настроение и желание за помощ.

VIP BROTHER 3: ПРИМЕР ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

Утре вечер в живото предаване на VIP Brother 3 ще видим:
  • Как и колко пари събраха звездите в първият си благотворителен съботник?
  • Каква е темата на първата им седмична битка и какво ще се случи на нейната Арена?
  • Кои ще са първите номинирани?
  • Какво ще се случи в пилотното предаване на „Голямата уста”?


Първият Благотворителен съботник

 

VIP BROTHER 3: ПРИМЕР ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

Тази събота 17-те звезди и специалният им седмичен гост Румен Луканов влязоха в ролите на улични артисти. Това бе задачата на първия Благотворителен съботник, според правила на който всяка събота VIP съквартирантите ще излизат извън къщата, за да влязат в различни роли с цел да съберат колкото се може повече пари за благотворителните каузи на риалити шоуто.

Тази събота 17-те посетиха столичен мол, където - разделени на два отбора (мъже и жени) - те бяха улични артисти за няколко часа. Ето какво се случи!

 

VIP BROTHER 3: ПРИМЕР ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

 Жените продаваха банички, изпечени от самите тях в къщата на VIP Brother 3, както и дискове с музика. Божидара Бакалова връзваше на минувачите конци, заредени с енергията на Вселената... Софи Маринова не спря да пее на импровизирана сцена... Аня Пенчева и Мис България „продаваха” танци, а дъщерята на Гала, заедно с нейни съученички, Кристияна Вълчева и Петя Дикова пълнеха кутии с дарения от публиката на импровизирания концерт.

VIP BROTHER 3: ПРИМЕР ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

Мъжете също не останаха по-назад, като дори направиха най-голямата продажба на вещ за деня – сребърният бастун на Устата, продаден за 2000 лева.

VIP BROTHER 3: ПРИМЕР ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

Дуети между Део и Хазарта, Хазарта и Устата, Милко и Саша Антунович, много вещи от къщата, снимки и автографи със съквартирантите, дори празни бутилки, в които бе затворен дъха на мъжете от VIP Brother 3 , бяха между нещата, продадени през деня.

VIP BROTHER 3: ПРИМЕР ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

Емил Кошлуков и Румен Луканов не спираха да обикалят между минувачите и да събират дарения в най-различни купи, кашони, кутии и съдове, докато Тодор Славков се снимаше със свои фенове, срещу сумите от 2 до 50 лв. на приницпа „който, колкото даде”.

VIP BROTHER 3: ПРИМЕР ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ


Жена от публиката, каза, че е готова да плати 50 лв., за да види как Аня Пенчева учи Славков-младши на танго или джайф, а внукът на Тато в типичния си стил отвърна, че е съгласен, но няма да започне, докато неговият отбор не получи половината от тази сума...

Така за три часа звездите дадоха всичко от себе си и събраха няколко кашона, пълни с дарения, както и немалък брой смс-и, в полза на талантливите деца без родителска грижа.

Утре вечер в живото предаване на VIP Brother 3 нотариус ще разпечата кутиите с дарения на двата отбора и ще обяви общата събрана сума, както и кой отбор е победител.
Победеният отбор ще трябва да излъчи един номиниран за елиминация участник.

Другите трима номинирани ще бъдат определени, след провеждането на седмичната битка, а един VIP съквартирант ще бъде номиниран от гост-звездата в къщата Румен Луканов.

Седмичните битки
Първата седмична битка във VIP Brother 3 е Праистория – вижте как звездите влизат в ролята на семейство Флинстоун и какви изпитания им е приготвил VIP Brother. Победителят в седмичната битка е само един. Oсвен награда, той ще има уникалната възможност да спаси цели 13 съквартиранти от номинации!


Голямата уста
Утре е стартът и на „Голямата уста”, късното комедийно токшоу с водещ Камелия.
Най-сексапилната водеща в българския телевизионен ефир коментира най-любопитните и забавни моменти от VIP Brother 3 в компанията на най-интересните гости по нашите ширини! Смехът е гарантиран, а изненадите - безброй (при това все приятни!)

 

Рубриките в предаването ще бъдат „Най-късните новини”, „Обратна връзка”, „Свали звезда”, „ТОП 5”, „Биг Брадър Филмс представя”, „Кофти матр’ял” и изненадващите преки включвания от къщата са само част от причините да не пропускате нито едно издание на „Голямата уста”!

Понеделник, сряда и четвъртък от 23:15 часа по Нова Телевизия


В първото издание на „Голямата уста” Камелия ще провокира съквартирантите в къщата на VIP Brother 3 – очаквайте някои да вдигнат кръвно… Камелия ще се забавлява в компанията най-известните и чаровни комици от българския театър - Георги Мамалев и Владо Въргала, ще пее и ще лее тонове сексапил. Всъщност, „очаквайте неочакваното” – точно в стила на най-шантавото предаване в българския телевизионен ефир.

VIP Brother 3 за пример
Междувременно, благородният характер на VIP Brother 3 продължи да заразява все-повече хора. Зрители на предаването от цяла България се свързват с Нова Телевизия или пишат по електронната поща horatapomagat@gmail.com, предлагайки каквото могат, за да помогнат безвъзмездно на благотворителността в този сезон.

Младо момиче от Чирпан  поиска да дари дрехи за децата с таланти

Даниела Йорданова е ушила сама дрехите, след като спечелила сумата от 5000 лв. в играта "Сделка или не". Вдъхновена от Божидара Бакалова, Даниела решила, че може да дари дрехите, които определя като сценични костюми.

Билборди в Свиленград

Мариян от Свиленград гледал VIP Brother 3 и трогнат от първата кауза, пожела да предостави свои билборди в Свиленград, за да промотира благотворителността във VIP Brother 3 за периоид от един месец.

Рекламни екрани в Русе

Фирма от Русе предлага всичките си рекламни екрани, разположени из града, на които да се рекламират каузите във VIP Brother 3, както и телефоните за събиране на средства за периодa до края на предаването.

Софийска автокъща също предложи да предостави билборд с централна локация, който да бъде използван за нуждите на шоуто.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother