Архив VIP Brother

VIP Brother 2013: Съквартирантите разделени на Полицаи и Граждани

Добави коментар

Тази вечер, 1 ноември, петък Съквартирантите ще видят Къщата на VIP Brother 2013 променена за пореден път. Тя ще бъде изпълнена с табели, който от своя страна ще донесат нов ред.

Добави описаниеТази вечер Съквартирантите ще видят Къщата на VIP Brother 2013  променена за пореден път. Тя ще бъде изпълнена с табели, който от своя страна ще донесат нов ред.

В седмична Мисия „Правилата са за глупаците“ Съквартирантите ще трябва да се подчинят на множество правила, както и единодушно да изберат трима свои представители с лидерски качества, които да влязат в ролята на Полицаи в автономната територия на BIG Brother. Съквартирантите-полицаи ще трябва да следят за спазването на законите, разполагайки с правото да санкционират Гражданите с жълт стикер при неизпълнение на Кодекса. Само няколко часа след началото на Мисията, между Полицаите и Гражданите ще бъдат констатирани и първите груби нарушения. Какъв ще бъде Кодексът на VIP Brother 2013 и кои ще бъдат първите арестувани Съквартиранти, ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Добави описаниеС приближаването да финала Къщата се превръща във все по-ожесточена зона на война и тази вечер Мира и Ваня отново ще застанат от двете страни на барикадата. Решението на Пламен да разполага сам с печалбата от Мисия „Кредит“ ще разпали страстите сред Съквартирантите. Мишо Шамара и Червенкова за пореден път ще възнегодуват срещу арогантното поведение и егоизма на Пламен, но този път под прицел ще бъде неговият вечен защитник Мира. 

След като на Златка Димитрова се наложи да излезе от Къщата, за да изпрати за последен път своя баща, тя ще се завърне и ще сподели, че основният ѝ мотив да остане в шоуто е благотворителната кауза за подпомагане на хора, нуждаещи се от средства за лечение и грижи, в която участва.

Как Съквартирантите ще посрещнат Златка и дали Съквартирантите ще се адаптират към новия ред в Къщата ще разберете тази вечер от 20:00 часа само по Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза