Архив VIP Brother

VIP Brother 2013: Пламен в ролята на Пчела-майка

Добави коментар

Какви ще бъдат прищевките на пчелата-майка Пламен и какво ще направи той с президентския апартамент ще разберете тази вечер от 20.00ч. по Нова ТВ.

В днешния епизод зрителите ще видят как Съквартирантите посрещат утрото с едно „жужащо“ събуждане, което ще намеква за предстояща седмична Мисия на „Пчели-работнички“.

Неподозиращите нищо Съквартиранти ще намерят избора на събуждащите звуци за доста забавен, но не след дълго в ролята на „поданици“, те ще трябва да приветстват своята Пчела-майка Пламен.

VIP Brother 2013: Пламен в ролята на Пчела-майка

Кой ще бъде най-верния паж на Пчелата-Майка? Какви ще бъдат прищевките на Пламен и какво ще направи той с президентския апартамент ще разберете тази вечер от 20.00ч. по Нова ТВ.

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ, BIG Brother ще провери колко хуманни и социално ангажирани са Съквартирантите. За целта Съквартирантите на VIP Brother 2013 ще се разделят на два отбора, които ще влязат в битка за най-успешен благотворителен търг. Всеки един от участниците ще предложи онлайн своя любима вещ, която може да стане притежание на някой от зрителите на предаването.

В първия отбор ще вземат участие Пламен, Златка, Ирина, Мариан, Мира и Тервел, а във втория – Мишо Шамара, Станка, Ваня, Йоана, Лияна и Стойко. Феновете ще имат възможност да определят дали Мисията им е успешна с наддаване през следващите 5 дни. Отборът, който победи в търга, ще вземе решението за каква кауза да бъде дарена събраната сума. Сред дарените вещи, присъства трикото на Станка Златева от участието ѝ на Олимийските игри 2012 в Лондон, както и боксовите ръкавиците на Тервел Пулев. 

Как ще се справят съквартирантите с Мисията „Пчели-работници“ и как ще стартира Благотворителния търг, ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза