Архив VIP Brother

VIP Brother 2013: Пламен получава изненада, която ще го постави в истинско недоумение

Добави коментар

В понеделник вечер от 20:00 часа заплашените от изгонване Съквартиранти ще трябва да се справят с новите индивидуални задачи и да защитят своето място във VIP Brother 2013.

Пламен получава изненада, която ще го постави в истинско недоумениеВ понеделник вечер от 20:00 часа заплашените от изгонване Съквартиранти ще трябва да се справят с новите индивидуални задачи и да защитят своето място във VIP Brother 2013. Номинираните Станка Златева, Мишо Шамара, Мира Радева, Ирина Флорин и Пламен Медаров, които с наближаващия финал стават все по- устремени към победата и ще се впуснат в решаваща битка в ефира на Нова ТВ.

Утре вечер Мишо ще се изяви в една твърде различна професионална сфера. Той ще навлезе в полето на журналистиката, след като получи предизвикателството да състави вестник. С помощта на своя Главен редактор Ваня Червенкова и репортера Стойко Сакалиев, Мишо ще трябва да отрази за „Съквартирантско дело“ 3-те най-разисквани теми в Къщата. Основните въпроси ще бъдат около симпатиите на Съквартирантите към „русата“ и „черната“ Златка, любовната афера на Лияна и Мариан, които ще доведат до кулминацията – блиц интервю с Мира Радева на тема „Пламен-фаворита в Къщата на VIP Brother 2013”.

Добави описаниеСоциоложката Мира Радева ще трябва да защити прозвището „пеещата готвачка“, изпълнявайки съставена от нея песен, докато готви за Съквартирантите. Как ще се справи Мира с песента, разполагайки само с 5 ключови думи и дали ще съумее да практикува двете любими дейности наведнъж, предстои да разберем утре вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.      

Най-провокативният Съквартирант в Къщата на VIP Brother 2013 Пламен Медаров, ще получи възможност да комуникира с феновете под формата на чат. След като отговори на всевъзможни въпроси, Пламен ще получи изненада, която ще го постави в истинско недоумение. 

Какви Мисии ще получат олимпийката Станка Златева и певицата Ирина Флорин ще разберете утре вечер в лайв изданието на предаването по Нова ТВ.

Гости в студиото на VIP Brother 2013 ще бъдат Сашо Дойнов, актрисата и водеща Марта Вачкова, актьорът Иван Ласкин, който е и Съквартирант от миналия сезон на предаването.

Кой от Съквартирантите ще напусне Къщата тази седмица и колко силна е мотивацията на Номинираните да останат, зрителите ще видят утре вечер от 20:00 часа само в ефира на Нова ТВ. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза