Лица За звездите

Виолета Здравкова: „Орисана съм да нямам нормално семейство”

Добави коментар

Виолета Здравкова наруши медийното си мълчание след повече от 6 години. Тя гостува в предаването „На кафе”, където пред Гала защо е избягвала публичните изяви след участието си в първия сезон на „ВИП Брадър”. За нея известността не е нещо, с което е успяла да свикне и да се чувства комфортно.

Виолета Здравкова: „Орисана съм да нямам нормално семейство”„Всеки човек изживява своя апокалипсис и аз стигнах моя, когато разбрах, че съм обикновено момиче”, сподели Виолета. Тя разказа подробно на Гала как отглежда сама 8-годишната си дъщеря Данайа, която е плодна любовта ѝ с бизнесмена Трайчо Трайков. Когато красавицата забременява, любимият ѝ е семеен и тя взема решението да роди и отгледа дъщеря си сама, с което повтаря съдбата на майка си, която я е родила на 16 години и никога не е разчитала на помощта на бащата. Виолета сподели, че тя не поддържа никакви отношения с баща си, за разлика от Данайа, която познава своя и често прекарва свободното си време с неговото семейство.

Виолета благодари в ефир на съпругата на Трайков за разбирането, което проявява. Пред Гала миската разкри, че е орисана да бъде сама.

„Майка ми, която се увлича от астрология, ми е правила хороскоп и според звездите аз никога нямам да имам нормално семейство. Такава ми е съдбата. Но не се чувствам нещастна”
, обясни красавицата. В момента тя няма мъж до себе си, но се чувства прекрасно с дъщеря си и новата си работа – управител на център за естетична медицина.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

Стоян Алексиев посрещна рождения си ден в дома на семейство Генадиеви