Лица За звездите

Виолета роди син на Китаеца, бебето се казва Николай

Добави коментар

Фолк певицата Виолета дари Ники Китаеца със син. Малкият носи името на баща си, който каза, че "чувството е невероятно”...

Виолета роди син на КитаецаФолк певицата Виолета дари Ники Китаеца със син. Малкият носи името на баща си, който каза, че "чувството е невероятно” и се надява синът му да е здрав, с късмет и да стане футболист. Николай-младши проплака в неделя, 7-ми февруари, точно в 12.00 часа, тежи 3, 040 кг. и е висок 49 см.

„Всичко мина добре, малкият е много сладък, има черна косичка”
- коментира щастливия татко. Раждането бе планирано и специално за това младите родители пътуваха до Плевен. Китаеца бе неотлъчно до жена си. Виолета благодари на целия екип на д-р Любомир Янкулов за вниманието и професионализма.

Раждането е преминало без проблеми и сега майката и бебето се чувстват добре. Ники Китаеца не скри радостта си от появата му - „Това е най-хубавото нещо, което може да се случи на човек” .

Преди няколко дни, в телевизионно предаване, Китаеца показа, че е готов да е баща като за 2 мин. изпра цял куп детски дрешки. Виолета пък се отказа от пеенето, поне засега, и се е отдала изцяло на майчинството. Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър