Актуално В програмата

Вини Джоунс влиза в Къртицата 2: Разтърсване

Добави коментар

Къртицата 2: Разтърсване призова порасналото лошо момче на британския футбол Вини Джоунс в Базата, а той обеща да даде незабравими уроци на участници и зрители.

Вини Джоунс, Йордан Лечков и Илиян Киряков заедно за първи път след паметната квалификация за Европейско първенство по футбол през 1995 г.

Къртицата 2: Разтърсване призова порасналото лошо момче на британския футбол Вини Джоунс в Базата, а той обеща да даде незабравими уроци на участници и зрители. 49-годишната знаменитост ще кацне в София днес и след настаняването си в хотела, ще отговори на въпроси на журналистите. Специалната пресконференция за българските медии ще бъде от 14.30 часа в Гранд Хотел София.

Вини Джоунс влиза в Къртицата 2: Разтърсване

19 години след паметната квалификация за Европейско първенство през 1995 г., когато българския национален отбор по футбол тушира съперника Уелс с 3:0 - и като гост, и като домакин, Вини Джоунс ще срещне очи в очи двама от противниците си на терена.

Йордан Лечков, който най-често си е позволявал да провокира и фаулира Вини Джоунс по време на мач, пръв ще посрещне стария си приятел и ще бъде специален коментатор в студиото на Къртицата 2. В самата База, футболиста-актьор ще бъде посрещнат от Илиян Киряков – какво ще си припомнят и ще разиграят ли отново топката, ще разберете тази вечер в 19:30 ч. по TV7.
Вини Джоунс ще остане в Базата няколко дни, в които ще вземе участие във всички битки и предизвикателство рамо до рамо с участниците. Днес той ще коментира с тях предстоящата Битка.

Как ще се справи с тежките предизвикателства и ще оправдае ли поразяващия си прякор „Секирата”, предстои да разберем. Тази вечер зрителите ще станат свидетели на първото изпитание в Предверието. То определя трудността на голямата Битка в петък и времето, за което Участниците трябва да се справят с нея. Заселниците ще трябва да нахлупят на главите си каски, пълни с всякакви насекоми, докато лицата им са намазани с лепкава течност. В живото предаване на 27 февруари, ще разберем и кой е първия участник, който зрителите подозират за Къртица. Той ще се яви на елиминационен тест в петък, заедно с участникът заподозрян от Групата.

Играта вече започна и големият въпрос отново е „Кой е Къртицата?”. Не пропускайте “Къртицата 2: Разтърсване” тази вечер ексклузивно в 19:30 ч. само в ефира на TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вини Джоунс , Къртицата

Вини Джоунс: Мъжкари в Русия

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2