Актуално В програмата

Вини Джоунс влиза в КЪРТИЦАТА 2

Добави коментар

Вини Джоунс е името на голямата екшън звезда, която ще разтърси "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване".

Вини Джоунс е името на голямата екшън звезда, която ще разтърси "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване".

Eкшън звезда от “А” листа на холивуд, “лошото” момче  с футболно минало и звездно настояще  влиза в базата на КЪРТИЦАТА 2: разтърсване на 27 февруари точно в 19:30 часа.

След странни преговори продуцентите на КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване  подписаха договор с невероятната за българските риалити стандарти звезда Вини Джоунс.

Досега име от “А”листа на Холивуд, което има зад гърба си култови ленти като “Две димящи дула”, “Гепи”, “Да изчезнеш за 60 секунди” и много други не е влизало в български риалити проект.

КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване

“Странното в преговорите беше, че последното, за което говорихме бяха парите.
Вини Джоунс прие да стане част от българския проект КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване, колкото и фантастично да звучи, защото лично го “кефи”. Харесва адреналин, харесва екшън, харесва срещите с интересни непознати лица, защото те му помагат да изгражда реалистични филмови персонажи, харесва и България, така че можем да кажем, че визитата на г-н Джоунс е наполовина неофициална. Той идва в България като фен на формата много повече, отколкото като звезда, чиито трансфер е уговорен от мениджърите. За нас като продуценти това беше изключително важно и много натежа при взимането на решението ни, защото този сезон на КЪРТИЦАТА ще е различен от предишния и най-важното изискване към всички участници, независимо дали за със звезден статус или не,  е 100% отдаване на формата. Много сме щастливи, че Вини Джоунс ще бъде част от истинския екшън Къртицата 2: Разтърсване
” – споделят продуцентите Иван и Андрей.

Според тях първият сезон на риалити проекта, колкото и успешен да е за телевизията, е бил само генерална репетиция за това, което зрителите предстои да видят, а участниците да преживеят,  във втория сезон.

Истински екшън от най-високобюджетен тип, прекаран през фокуса на телевизионно реалити – това е формулата на успеха на КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване.

КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване

18 супергерои в продължение на 12 седмици ще дадат всичко, на което са способни в стремежа си да спечелят колкото се може повече за групата, докато един супергерой ще прави всичко възможно те да се провалят!

Физически изпитания, психическо натоварване, интелектуални предизвикателства  - това ще  бъде ежедневието на всеки един от участниците.

Ще оцелеят само тези, които намерят баланса на суперсилите си.

А залогът е много висок – 250 000 лева и Честта да бъдеш супергерой!

Базата е най-голямата, правена до момента в български телевизионен ефир.
Супергероите ще живеят в истински готически замък на два етажа, в който изобилстват тайните – секретни помещения се появяват и изчезват, изпълнени със загадки в стил Индиана Джоунс.

Тайни мисии, свързани с различните помещения, които варират от праисторически пещери до суперфантастични стаи от бъдещето – ще бъдат раздавани на  участниците.
Всеки ден  супергероите ще  изпълняват отделни мисии – явни и тайни, а за да заслужат храната си, ще трябва да я ловуват в буквалния смисъл на думата.

КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване

За целта ще използват различни оръжия – от древни лъкове до най-съвременна бойна техника.
За да се справят в базата има създаден и специален тренировъчен център, в който участниците ще се учат на бойни изкуства, стрелба с различни оръжия и обща физическа подготовка.
Понеделник, вторник и сряда ще се излъчват епизодите, разкриващи живота на участниците в базата – мисиите по набавяне на храна, подготовката им за големите изпитания, съмненията и разкритията кой е КЪРТИЦАТА, любовите, тъгите, радостите и страховете на супергероите ни. Това е времето, в което зрителите ще могат да надникнат зад кулисите на суперекшъна КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване и да видят човешките лица на нашите супергерои.

В четвъртък в първия лайф епизод на предаването истинският екшън започва.
На КЪРТИЦАТА се дават три възможности да попречи на групата – по време на Предверието –  мисия, в която участниците се изправят срещу най-големите си страхове, по време на Битката  или по време на мисията извън базата, която поставя пред участниците различни суператрактивни изпитания.
В лайф предаването в четвъртък зрителите номинират своя фаворит за Къртицата.

В петък е денят на “Страшния съд” в КЪРТИЦАТА 2 – този лайф епизод включва Голямата битка на живо от арената – седмичната екшън кулминация,  както и номинацията за Къртица от страна на участниците в шоуто – номиниран е този от тях, пред когото са забити най-много копия и Теста, по време на който двамата номинирани за Къртица - от страна на зрителите и от страна на участниците - се изправят един срещу друг и този, който даде по-малко верни отговори, напуска шоуто.

Свръхнапрежение, истински екшън сцени, приковаващи дъха изпитания, супердинамика и битка на силни характери – това е екшънът Къртицата 2: Разтърсване.

Началото е на 24 февруари от 19.30 часа в ефира на ТВ7.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата , Вини Джоунс

Вини Джоунс: Мъжкари в Русия

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2