Актуално В програмата

Вини Джоунс – готов за екшън, любезен и трезвен от една година

Добави коментар

49-годишната футболна легенда и актьор Вини Джоунс сподели, че е щастлив да се завърне в България за пети пореден път.

Още при пристигането си на аерогарата, Вини Джоунс похвали слънчевото време и сподели, че с нетърпение очаква най-новото си предизвикателство – участието в Къртицата 2. Холивудската звезда постави под съмнение имиджа си на хулиган и любезно отговори на всички журналистически въпроси, по време на днешната си пресконференция.

Вини Джоунс

49-годишната футболна легенда и актьор сподели, че е щастлив да се завърне в България за пети пореден път. Джоунс си спомни, че първата му визита у нас е била през далечната 1994-а година, когато с отбораюът на Уелс са играли срещу българския национален отбор, в квалификация за Европейското първенство в Англия през 1996-а г. Следващите три пъти, Вини Джоунс гостува у нас като актьор, а спомените му за София са свързани с големи снежни преспи. Тогава, при кацането на самолета, в който пътувал с приятеля си Сиймор, се наложило да му обясни, че „това бяло, което вижда навсякъде, не е „онова” бяло, за което си мисли”.

Вини Джоунс

Вини Джоунс сподели, че очаква от Къртицата 2 истински екшън, в който да има личен принос. Уелсецът призна, че оръжията са негова истинска страст и че е доста добър стрелец. Вини щял да подкрепи участниците в Базата изцяло, защото им симпатизира и знае какво е да си поставен на подобни изпитания. 

Вини Джоунс демонстрира изключително елегантен стил, подкрепен от любимата му шапка-бомбе. Не пропусна да поясни, че страстта му към шапките си има съвсем логично обяснение. „Колкото повече посребряват косите на един мъж, или изобщо започнат да липсват, толкова повече той ги заобичва. Имам толкова много в колекцията си, че вече не ги броя. Но винаги се ядосвам, когато забравя някоя от тях в самолета – обикновено, когато си пийна”, пошегува се мистър Джоунс. Алкохолът обаче, остава в историята за футболиста актьор, който призна, че от една година не си е позволявал и чашка.

Вини Джоунс

Той бе изключително поласкан и развълнуван да получи футболната фланелка на националния отбор за бездомници ТАНГ РА „Отборът на надеждата” -  за сърцатата му игра и любовта към футбола.

Вини Джоунс навярно ще се окаже първата голяма знаменитост, която не заяви предварително претенции към храната тук, а дори си припомни колко му е харесала националната ни кухня.

Вини Джоунс пожела да влезе в Базата по-рано, за да се запознае с профилите на всички участници и предстоящите Битки. Още довечера, той ще се включи в Преддверието. Каква ще бъде неговата задача, ще разберете точно в 19:30 ч., само в ефира на TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата , Вини Джоунс

Вини Джоунс: Мъжкари в Русия

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2