Сериали Драми

Съседи | The Village

Добави коментар

Добре дошли във "Вилидж", един съвсем обикновен на вид жилищен блок, който отвътре обаче е доста необикновен заради своите обитатели, които са изградили помежду си силни връзки, превръщащи ги в едно голямо семейство.

Добре дошли във „Вилидж”. Един съвсем обикновен на вид жилищен блок, който обаче се оказва доста необикновен заради своите обитатели. Те са изградили помежду си силни приятелски и съседски връзки, превръщащи ги в голямо семейство.


Сара е медицинска сестра и самотна майка, отглеждаща умна тийнейджърка. Гейб е студент по право, който току-що се е сдобил с неочакван по-възрастен съквартирант. Ейва трябва да осигури бъдеще за своя малък син, роден в САЩ, преди да бъдат потърсени от имиграционните служби. Ник е ветеран, скоро завърнал се от война. Рон и Патрисия са душата и сърцето на блока. Това са затрогващите житейски истории, които доказват, че семейството наистина е всичко, дори когато е създадено от хората около теб.

 

Участват:

Моран Атиас, Микаела Макманъс, Франки Фейсън, Джерод Хайнс, Грейс Ван Диен, Уорън Кристи, Дарън Кагасов, Лорейн Тусейнт и Доминик Чианийз

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съседи