Актуално В програмата

​Виктория Капитонова получава дългоочаквания подарък от Виктор в „Ергенът“

Добави коментар

И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир „Ергенът“ продължава в четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.

В четвъртък вечер (5 май) зрителите ще станат свидетели на поредната вълнуваща групова среща. На нея ще бъдат поканени всички момичета, с изключение на една, която ще трябва да остане сам самичка в имението. Останалите дами ще се впуснат в същинско кулинарно предизвикателство, за да приготвят вкусна вечеря за Виктор, верни на максимата, че пътят към сърцето на един мъж минава през стомаха.

Шестте претендентки ще бъдат разделени на три двойки, които ще приготвят съответно предястие, основно и десерт. Каква ще е изненадата, която Виктор ще подготви на момичетата с появяването си, и каква ще е причината те да искат да съсипят старателно приготвената храна, приготвяна цял ден, и да напуснат ресторанта дълбоко разочаровани – отговорът само в „Ергенът“ по bTV.

По време на усамотението си с една от най-изявените претендентки Виктор открито ще й заяви, че не може да отвърне на чувствата й. Как ще реагира тя на откровението на първия „ерген“ на България и до какъв развой на събитията ще доведе този техен разговор? Зрителите ще станат свидетели и на изненадата на Виктор за Виктория Капитонова с дългоочаквания от нея подарък. Как ще отвърне тя на жеста му и каква ще е реакцията на останалите предстои да стане ясно утре вечер.

Вечерният коктейл и този път няма да премине без словесен сблъсък между Александра и останалите участнички. Главен инициатор на поредния грандиозен скандал в имението ще бъде изкусителната Благовеста, която с упреците си ще успее да разплаче доскорошната си приятелка. Вечерта ще завърши с обичайната Церемония на розата, след която поредна претендентка няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да се сбогува с него.

В петък вечер (6 май) Виктор ще „качи“ момичетата на вълнуваща въртележка от емоции с игра на „спийд дейтинг“. След нея дамите ще имат възможност да излеят сърцата си върху белия лист и да напишат как изглеждат мечтите им за общо бъдеще с Виктор в следващите 10 години. Чие любовно писмо ще впечатли най-много Виктор и в кое няма да намери и частица от себе си – отговорът само в „Ергенът“ по bTV.

По време на вечерния коктейл една от претендентките ще проведе сериозен разговор с Виктор и макар да рискува да го отблъсне, ще предпочете да бъде искрена относно взаимоотношенията им. Дали това няма да й изиграе лоша шега? Вечерта ще завърши с поредната Церемония на розата, след която още една от участничките ще напусне имението.

Не пропускайте „Ергенът“ и тази седмица – в четвъртък и петък от 21:00 ч. само по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ергенът

Любов, сълзи и изненади в последните епизоди на "Ергенът" по bTV!

Алек отпрати три дами от имението на „Ергенът“

Ново скандално разкритие на Виктория и индивидуална среща в „Ергенът“

Опустошителна буря в имението на любовта – тази и утре вечер в „Ергенът“ по bTV

Приятелки стават съпернички, Алек напуска коктейла обиден в „Ергенът“