ТВ анонси ТВ анонси

Виктория Георгиева и Даниел Пеев-Дънди в „Животът по действителен случай“

Добави коментар

Виктория Георгиева и Даниел Пеев-Дънди за кошмара, наречен „паник атака“ тази събота в „Животът по действителен случай“ с Александра Сърчаджиева

Тази събота от 17 часа в „Животът по действителен случай“ ще гостуват певицата Виктория Георгиева и актьорът Даниел Пеев-Дънди. Те ще споделят своя кошмарен опит с бича, наречен „паник атака“. Какво е представлява това, как се разпознават симптомите и как се действа в такава ситуация, зрителите ще разберат от разговора на Александра Сърчаджиева с нейните гости в студиото.

В рубриката „Моето Ново Аз“ телевизионната аудитория ще се запознае с Ана. До тук животът й е бил изпълнен с каскада от кошмари и разочарования. Заминава да работи в чужбина, за да изхранва семейството си, но се оказва, че през това време мъжът ѝ намира друга жена в България. Ана излиза от дупката, като открива нова любов с нов човек, който обаче скоро я вкарва в ада на домашното насилие. Нещастията не свършват до тук и Ана преживява тежка автомобилна катастрофа. Всичко това срива психиката и тялото ѝ. Лекарите на „Моето Ново Аз“ правят чудеса и връщат страдащата от витилиго Ана във форма, която ѝ дава нови сили и връща нейните усмивка и жажда за живот.

Текст от potv.bg

В събота гост в предаването ще бъде и Ивайло Кунев – бизнес консултант и лектор с над 20-годишен опит. Но той няма да говори за бизнес, а за най-големия кошмар на работещите без мярка хора – състоянието „бърнаут“. Какво го е тласнало към ръба на професионалното прегаряне, как е успял да се измъкне от дупката и каква е системата за баланс, която е разработил сам, зрителите ще разберат от първо лице тази събота, 15 октомври.

В „Топ 10“ Иво Аръков ще представи десет много известни българи, започнали от нулата в живота си и израснали в истинска бедност, но със собствени сили и много труд са успели да се измъкнат от нищетата.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Животът по действителен случай

Тайната рецептата за оптимизъм на Тото в „Животът по действителен случай“

​Яна Маринова с болезнени откровения в „Животът по действителен случай“​

Завръща се токшоуто „Животът по действителен случай“

Кали и майката на Поли Генова тази събота в „Животът по действителен случай“

Анелия разкрива коя е най-тежката й загуба в Животът по действителен случай