Актуално Какво ще се случи...

Виктория се жертва, за да помогне на Борис в „Братя“

Добави коментар

Мрачни тайни от миналото заплашват да излязат наяве и да променят коренно отношенията между героите в новите епизоди на „Братя“

Мрачни тайни от миналото заплашват да излязат наяве и да променят коренно отношенията между героите в новите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. След ужаса, който преживя Виктория в последно време, тя започва да осмисля грешките си и е изпълнена с усещане за вина. Осъзнавайки, че брат й Борис е искал да я предпази, тя се чувства длъжна да му помогне в кошмарната ситуация, в която е попаднал. Малката измисля хитър план как да се срещне с Драго, за да открадне тайно негова вещ. Така би помогнала на Борис, който иска да докаже, че зад недосегаемия Денис Топал стои Драгомир Донков с помощта на ДНК тест. Дали Вики ще се справи със смелата си мисия или ще бъде разобличена?

 

Добави описание


Драго още е в шок след разкритието, до което сам стигна, че бебето на Лора най-вероятно е негово. Въпреки че не получава потвърждение от любимата жена, той е убеден, че това е истината и се разкъсва от противоречиви чувства. От една страна, новината го прави щастлив, но целият му свят се преобръща и той е в безтегловност. От друга страна, Лора демонстрира своето хладно отношение и недоверие към него и това го прави още по-несигурен за бъдещето. Ще успее ли да намери път към нея или отношенията им от тук нататък са обречени?


Самата Лора е в още по-голяма безтегловност, откакто напусна семейния им дом с Борис. Смазана от вина, спомени и страх за бъдещето, тя не успява да намери баланс в душата си. Работният процес в агенцията също не върви, откакто Лора е в болничен, а Ива е в отпуска. Предстоящите рекламни събития са пред провал и двете съдружнички стоят на кръстопът за съдбата на своя бизнес. Какво изненадващо решение ще вземат и как Лора мисли да продължи живота си?


Не пропускайте криминалната драма „Братя“ всеки делничен ден, от 22:30 ч., в ефира на NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Братя

Каква ще бъде развръзката за Борис и Драго в „Братя“?

Чие е бебето на Лора в „Братя“?

Лора с тежки угризения в „Братя“

Мистериозно отвличане в „Братя“

Ще предаде ли Калин своя приятел Борис в „Братя”?

В програмата: