Сериали Теленовели

Виктория

1 коментар

По време на тържеството по случай 25-та годишнина на брака си, Виктория Мендоса открива, че съпругът ѝ Енрике Мендоса си има любовница, Татяна Лопес. Изведнъж, целият живот на Виктория се срива и тя осъзнава, че с брака ѝ е свършено

Victoria/2007 – 2008 г./Telemundo/Колумбия

169 серии

По идея на: Бернардо Ромеро Перейра и Моника Агудело Тенорио

В главните роли: Виктория Руфо, Артуро Пениче, Маурсио Очман

Участват още: Андреа Лопес, Диана Кихано, Хавиер Делгидисе, Лаура Перико, Рикардо Абарка, Адриана Ромеро и др.

Сценаристи: Химена Ромеро и Лина Урибе

Оператори: Алехандро Кастро и Рикардо Моралес

Музика: Мигел де Нарваес

Режисьори: Родолфо Ойос и Андрес Берман


Две важни дати в живота на една жена бележат началото на тази история – 50-тият рожден ден и сребърната сватба.

Виктория Сантиестебан навършва 50 години и подготвя парти, за да отпразнува 25-тата годишнина от брака си с Енрике Мендоса – преуспяващ юрист, който управлява една от най-влиятелните компании в Мексико.


Малко преди началото на празненството тя разбира, че мъжът й, в когото все още е влюбена, ѝ изневерява с 20 години по-младата от нея Татяна. Тази новина е тежък удар за нея и тя решава да отмени празненството.

Паола, Сантяго и Мариана

Скоро след това Енрике напуска техния дом и отива да живее при младата си любовница. Животът на Виктория, посветен единствено на съпруга ѝ и трите им деца – Паола, Сантяго и Мариана, започва да губи смисъл.

Паола, Сантяго и Мариана

Дъщерите ѝ я упрекват, че не е успяла да задържи до себе си Енрике, и че тя е виновна той да потърси другаде онова, което не е открил при нея. Подкрепя я единствено синът ѝ Сантяго, който винаги е бил в обтегнати отношения с баща си.

Паола, Сантяго и Мариана

Ненадейно Виктория среща 34-годишния журналист Херонимо, който се влюбва в нея и се опитва да ѝ докаже, че да си на 50 години не означава, че животът ти е приключил. Напротив – имаш право да потърсиш отново своето щастие. Разбирайки за тази връзка, Енрике решава да спре материалната издръжка на децата си, докато Виктория не прекъсне абсурдната връзка с този младеж.

Виктория е изправена пред дилемата да защити истинската си любов и своята свобода или да се жертва отново и заеме мястото си на съпруга, за да запази своето семейство.

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Виктория

Виктория с първи онлайн концерт. Песента ѝ за Евровизия по MTV