Актуално В програмата

Виктор направи своя избор във финала на първия сезон на „Ергенът“ по bTV

Добави коментар

На 20 май бе излъчен финалният епизод от първия сезон на телевизионното приключение – „Ергенът“ по bTV

Виктор направи своя избор и подари последната роза на инфлуенсърката Виктория Капитонова с предложение да задълбочат чувствата си и в реалния живот.

„Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността! Затова, в знак на уважение, в знак на признание, ще ти подаря последната роза в това приключение. Моля те, Виктория, приеми последната роза! Моля те да приемеш и предложението ми да задълбочим чувствата си в реалния живот!“, заяви Виктор на избраницата си, когато ѝ връчи последната си роза.
Текст от potv.bg
„Аз съм много щастлива, все още не мога да повярвам. Имам чувството, че сънувам, искам да се събудя! Искрено се надявам, че нашите емоции и отношения ще станат още по-красиви и интересни, когато сме вече навън, и нямам търпение това да се случи, за да мога да разбера как всичко ще изглежда. Това е краят на нашето приключение тук, но искрено се надявам, че това е начало на нещо много по-голямо, което на нас предстои да ни се случи“, не скри емоциите си Виктория след като разбра, че именно тя е дамата на сърцето на Виктор.

Към другата претендентка във формата – Дениз, Виктор заяви, че по-скоро изпитва приятелска обич.

„Не мисля, че задълбочихме отношенията си толкова, колкото ми се иска. Обещах ти да бъда честен с теб, обещах ти да казвам истината. Истината е, че на този етап с цялата си душа изпитвам обич към теб, но онази обич, която има един приятел към друг. Надявам се да дадем шанс на това приятелство, защото, откровено, аз се пристрастих към него. Благодаря ти за всичко, Дениз!“, сподели ѝ Виктор на сбогуване.
Текст от potv.bg
„Разочарована съм от това, че мъжете никога не разбират и не виждат. Не съм ядосана – разочарована съм, защото не бях оценена, може би. Нямам представа Виктория с какво ме превъзхожда, това трябва да го каже Виктор. Тя ми е приятелка и не искам да говоря нищо, няма нищо да кажа… Аз ако кажа за него, пак ще стане ясно, че говоря за нея, и затова не искам. Не ми се случва за първи път такова нещо – справяла съм се и преди, ще се справя и сега, просто ще продължа напред и знам, че един ден наистина ще намеря любовта, за която си мечтая“, не скри разочарованието си Дениз от решението на Виктор.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ергенът

Валерия е избраницата на Евгени на финала на втория сезон на „Ергенът“

Евгени избира между Валерия и Елена във финала на „Ергенът“

Евгени отправя официално предложение за брак във финала на „Ергенът“

Ирина и Поли отпаднаха на метри от големия финал в „Ергенът“

Евгени „се жени“ тази седмица в „Ергенът“