Актуално Търси се...

Виктор Калев в „Търси се...”

Добави коментар

Един от най-популярните и обичани млади актьори – Виктор Калев - ще бъде гост в токшоуто „Търси се...”, тази събота, 18 април, от 11.00 часа по bTV.
Един от най-популярните и обичани млади актьори – Виктор Калев - ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се...”, тази събота, 18 април, от 11.00 часа по bTV. Дали и в живота е толкова забавен и атрактивен – това ще покажат на зрителите водещите Меги и Нели с помощта на най-близките му приятели.

Една от вълнуващите срещи за Виктор ще бъде с актрисата Марта Вачкова, с която заедно са работили в шоуто „Каналето”. Тя ще разкаже за кризата в техните приятелски отношения, след като Виктор приема предложението за работа в „Шоуто на Слави”.

След като дълго време двамата изобщо не се виждат, точно на рождения ден на Марта той ѝ изпратил трогателен смс. „Получих едно много добро предложение и нямаше как да откажа на Слави. С Марта не подържахме отношения 4-5 месеца. Тогава всички от „Каналето” ми липсваха и продължават да ми липсват”, споделя в „Търси се...” Виктор Калев. Какви са отношенията между двамата с Марта днес – зарителите ще научат от предаването.

Оказва се, че колкото и забавен да е на екран, в живота Виктор Калев е доста притеснителен сред непознати хора. Една от най-близките приятелки на актьора – Ваня Щерева - ще сподели, че той е изключително потаен с приятелите си, когато става въпрос за личния му живот. Все пак в предаването Виктор ще сподели нещо за голямата си любов. В студиото на живо водещите Меги и Нели ще го срещнат и с друга негова любов, но от ученическите години – актрисата Елена Бозова. Двамата се познават още от деца от родният им град Златоград. Виктор ще разкрие, че е бил много влюбен в Елена, но тя така и не му обърнала внимание. Защо – зрителите ще научат от самата Елена.

Сред най-близките приятели на актьора е и Катето Евро, която ще го опише като „най-смешния човек”, а онова, което не ѝ харесва у Виктор е ...неговата прическа.
Катето ще разкрие, че в живота Виктор е изключително неориентиран и ще го накара да разкаже най-култовите му истории като шофьор, който умее единствено да управлява автомобила. За приятелството си с актьора ще разкажат и Азис и Димитър Рачков.  

Какъв е актьорът като колега и приятел пък ще разкажат Краси Радков и Мариян Бачев от „Шоуто на Слави”. Оказва се, че двамата с Краси ходят на фитнес, но само за да си говорят. Като баща Мариян Бачев ще посъветва Виктор, че е време и той да поеме същата роля.     

Истински емоционален шок у актьора ще предизвика последната среща, която ще се случи в студиото на „Търси се...”.Специално за да го изненадат, водещите Меги и Нели са поканили от Златоград неговия брат Георги, снахата Веси и 8-месечната му племенница Вяра, която е най-голямата слабост на Виктор Калев.

Как ще премине тази изключително емоционална за всички среща и какво ще разкаже семейството на актьора – зрителите ще разберат тази събота в „Търси се...”.   Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“