Актуално В програмата

Виктор Ангелов поставя на изпитание „аутсайдерите“ в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Професионалистите се изправят пред предизвикателство за бързина и прецизност

Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България по NOVA, шеф Ангелов ще подложи на изпитание „аутсайдерите“ в червения и синия отбор – Нина и Иван. Преди това професионалистите ще бъдат предизвикани да направят възможно най-много домашни наденици за определено време, а в края на епизода едно решение на Виктор Ангелов ще изненада всички.

 

Добави описание


След последната вечерна резервация, Нина и Иван се очертаха като категорични аутсайдери в отборите си. Докато Нина беше изпратена при мъжете от капитана на червените Гичка, сините се опитаха да елиминират Иван, но срещнаха съпротивата на шеф Ангелов. Тази вечер той ще направи Нина и Иван капитани във вечерната резервация, а залогът за двамата ще бъде изключително голям – ръководителят на по-зле представилия се отбор ще получи оранжевата престилка.


Преди тази напрегната вечеря, сини и червени ще се изправят в предизвикателство за бързина и прецизност. Те ще трябва да смелят, овкусят и напълнят възможно най-много перфектни връзки домашна наденица, а победителите ще се отдадат на истинско забавление, включващо батути и стени за катерене, докато загубилите перат и гладят готварските куртки.

 

Добави описание


Дали сини и червени ще играят отборно в името на общата победа, или ще предпочетат да саботират вечерята, за да бъдат номинирани капитаните им и какво изненадващо за всички решение ще вземе шеф Ангелов, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Реджеп е големият победител в третия сезон на Hell’s Kitchen България

„Италинското острие“ Реджеп срещу „доброто момче“ Атанас - на финалa на Hell’s Kitchen България

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Още един ще си тръгне тази вечер от Hell’s Kitchen България

Недялка напусна Hell’s Kitchen България