Актуално В програмата

Вижте уникални кадри от сватбата на боса на ВИС-2 Георги Илиев и Мая Илиева

Добави коментар

Кадри, които в продължение на 20 години са останали строго засекретени и никога не са били публично достояние.

В “Поверително от NL” за първи път ще бъде показано събитието, което събира на едно място героите на едно емблематично време. Времето на момчетата, които през деня са усмихнати и приветливи, но когато падне нощта, дори собствените им майки не подозират за делата им. Момчетата, които за едни са „добре облечени бизнесмени”, за други „рекетьори”, а за трети просто „неизбежното явление на прехода”. През следващите няколко седмици най-чаканият телевизионен таблоид ще срещне зрителите с тези герои.

Вижте уникални кадри от сватбата на боса на ВИС-2 Георги Илиев и Мая Илиева

„Поверително от NL” ще покаже кадри, които в продължение на 20 години са останали строго засекретени и никога не са били публично достояние. В тях зрителите на най-горещия телевизионен таблоид, за първи път в телевизионен ефир, ще видят хора, за които само са чели. Ще чуят гласовете им, ще ги видят в ситуации, за които никой не подозира, ще научат как се раждат най-влиятелните фигури в бизнеса, ще разберат за приятелствата и предателствата между най-важните за онова време фигури. За пътя, който „босовете” изминават от шушляковите анцузи, през актуалната пясъчна коприна, за да стигнат до върховете на модната индустрия в Лондон, Париж и Милано.

„Поверително от NL” в няколко поредни седмици ще бъде разказана една разтърсваща история, която разкрива истинската причина за митичната сватба на Георги Илиев.

  • Защо брат му, Васил Илиев, насърчава сватбата на по-малкия наследник?
  • Каква е била любовта между Жоро и Мая Илиеви?
  • Мая ли  е единствената жена, в състояние да укроти опърничавия нрав на Жоро Илиев?
  • И още - за първи път в телевизионен ефир гласовете на Васил и Георги Илиеви.
  • Още истинските лица на Младен Михалев  - Маджо, Гриша Ганчев, Фатик, Бай Миле, Стефан Мирославов – Крушата, Поли Пантев, Румен Гайтански – Вълкът, Цветин, Румен Николов - Пашата, Румен Маринов - Нарциса, Злати Златев – Златистия.
  • 8 години след смъртта на страховития бос на ВИС-2, цялата сватба на Георги и Мая Илиеви, както и отговора на фундаменталния въпрос: „Какво се крие зад привидно щастливия повод, събрал супер силите на подземния свят?” -  „Поверително от NL”, по TV7, точно в 22:30 часа.

Нешка Робева и Капка Георгиева

Две легенди – на спорта и на политиката – Нешка Робева и Капка Георгиева, ще застанат пред камерата, за да се върнат в спомените си за Ванга. Пред политика Капка Георгиева, Нешка Робева сподели, че Ванга е предрекла, че мирът идва когато на масата седнат тримата големи от трите града, започващи с буквата „С”.  Тя предположи, че единият е София, другият Скопие, но за третия не се нае да прогнозира. Какво бе предсказанието на българската пророчица за най-голямото име в родния спорт? Какво споделяше с най-близкото си обкръжение Ванга, колко често е викала треньора по художествена гимнастика при себе си и кой е заветът, който остава 20 години след смъртта на българския феномен? Т

В папарашките мрежи на телевизионния таблоид попадат Цеци Красимирова, Гергана, Криско и Дияна Любенова. Кого друг уловиха верните преследвачи и колко добре опазени могат да останат тайните на звездите щом Мис Таен Агент ги притисне до стената?

Клюкарката Лили няма да пропусне нито едно светско събитие, а зоркото ѝ око улавя както най-елегантните знаменитости, така и всички модни прегрешения през седмицата! Кои са отличниците и кои трябва да наваксат в училището по мода и стил – тази събота в 22:30, по TV7.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Азис: Прецакан съм

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров