Актуално Какво ще се случи...

"Вярна на себе си"– тази седмица, 9 -13 август по bTV от 15:30 часа

Добави коментар

"Вярна на себе си"– тази седмица (27, 28, 29, 30 и 31 епизод), 9 -13 август по bTV от 15:30 часа


"Вярна на себе си"– тази седмица (27, 28, 29, 30 и 31 епизод), 9 -13 август по bTV от 15:30 часа


Вярна на себе си

След като плановете на на Хаджер и Динар да одобрят Езо и Йомер се провалят, защото Езо успява да избяга с Бозан.(Йомер u Динар я виждат как се смее щастливо в колата му.)

Икбал е доволна, че проблемът Езо вече не съществува и споделя това с Фатма. След бягството на Езо Йомер се отдава на алкохола и решава да прехвърли собствеността си на Фатма,а той да замине за Истанбул.

Фатма казва на Йомер, че бебето ще е момче което го кара да се укроти за малко. Той обещава на Фатма, че веднага след като се установи в Истанбул, ще я вземе при себе си. Фатма не е на себе си от радост.

Реджеп отново се запилява нанякъде, което буди тревога у Баллъ ага, най-вече за живота на Мерием. Той праща след Реджеп хората си, но вече е късно - Реджеп е открил Мерием и е успял да я рани тежко.

Противно на това, което всички предполагат, се оказва, че Езо не е избягала с  Бозан, а той  я е отвлякъл, докато тя е вървяла към парка за среща с Йомер. Отвлича я и я затваря в пуста къща в едно обезлюдено място.

Полицията също е по петите на Реджеп.

Вярна на себе си


Езо с ужас разбира, че Бозан не е човекът, когото познава.
Той я заплашва с нож. Езо успява да избяга от усамотената къща в пла­нината. Но междувременно се е разболяла. Приютяват я в една селска къща. Хората на Баллъ ага откриват скривалището на Езо и я спасяват. Бозан е ранен в крака, но успява да избяга.

Закарват Езо в дома на Баллъ ага и викат лекар, защото тя е обезводнена и се чувства много зле.  Д-р Емре бди над нея. Поставя я на система
.

На автогарата Йомер чака автобуса за Истанбул. Той е напрегнат, защото още не е решил, дали трябва да замине или не,но се качва на автобуса. Там го чака нова изненада -  Хасан. Разбира, че Зейнеп му е позволила да замине при условие, че ще се обади по телефона.

На първата спирка Хасан се обажда на Зейнеп. Шокиран е, когато чува, че Езо е била отвлечена от Бозан, който е избягал от психиатрията. Веднага съобщава новината на Йомер и решава да се върне обратно.

Йомер отива в дома на Баллъ ага и влиза насила при Езо. Плачейки се хвърля в краката й, но Езо му казва да си върви.

Йомер си тръгва през вратата, но после отново се промъква тайно в къщата. Езо се стряска, когато го вижда отново в стаята си. Той плаче и я моли да тръгне с него. Езо го прегръща и двамата напускат къщата.


Двамата търсят   подслон в дома на Гюлдене и Бешире.

Баллъ ага е разочарован от бягството на Езо, защото няма доверие на Йомер.


Дуран пък е много доволен от развоя на събитията, защото това означава, че Фатма вече е свободна.

Фатма е силно разстроена от новината, че Езо и Йомер са избягали заедно. Остава без думи, когато Дуран ѝ разкрива чувствата си.


"Ezo Gelin", Турция, сериал - 2 сезона

Вярна на себе си / Ezo Gelin


Участват: Ешилчай Ниргюл Йешилчай, Еркан Север, Мустафа Авкиран,Онур Юнсал, Nihan Okutucu, Macit Sonkan, Engin Yüksel, Halil Kumova, Yagmur Kasifoglu, Ruhi Sari, Серхат Тутумлуер
Режисьор: Улуч Байрактар
Сценарии: Аида Ускан
Музика: Алиф Саг


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вярна на себе си

Мустафа Авкъран - мултимилионер

"Вярна на себе си"– тази седмица, 2 -6 август по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си" – 26 юли - 30 юли по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си" – 19 юли - 23 юли по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си" – 12 юли - 16 юли по bTV от 15:30 часа