Сериали Драми

Вярна на себе си / Ezo Gelin

3 коментара

Вярна на себе си / Ezo Gelin - нова съвременна приказка започва от от 2 юли 2010 по bTV
Вярна на себе си / Ezo Gelin  - нова съвременна приказка започва от от 2 юли 2010 по bTV

"Ezo Gelin", Турция, сериал - 2 сезона

Вярна на себе си / Ezo Gelin


Участват: Ешилчай Ниргюл Йешилчай, Еркан Север, Мустафа Авкиран,Онур Юнсал, Nihan Okutucu, Macit Sonkan, Engin Yüksel, Halil Kumova, Yagmur Kasifoglu, Ruhi Sari, Серхат Тутумлуер
Режисьор: Улуч Байрактар
Сценарии: Аида Ускан
Музика: Алиф Саг

Вярна на себе си / Ezo GelinИсторията на красивата девойка Езо, останала сирак и отгледана от своите роднини, зрителите на bTV ще имат възможност да проследят в новия сериал „Вярна на себе си” всеки делничен ден от 2 юли от 15:30 часа.

Трудният живот на Езо я превръща в отговорно и грижовно момиче. Когато Езо  среща Йомер  любовта им се превръща в приказка, която всеки мечтае за изживее.

Умна и трудолюбива, Езо се опитва да продължи образованието си след гимназията, но така и не успява. Остава да помага на семейството си и с времето се превръща в красива млада дама, ухажвана от всички младежи. Йомер, най-красивия сред тях, печели сърцето ѝ и двамата се влюбват до полуда. Когато той заминава в казармата ѝ се врича във вечна любов и тя го чака с нетърпение, за да започнат своя съвместен живот.

Вярна  на себе си / Ezo  GelinНа пътя на двамата страстно влюбени застава Билял, най-богатия мъж в селото, който с много усилия се опитва да спечели сърцето на Езо.

По най-абсурдния начин той я гони и съблазнява. Тя се е отдала изцяло на Йомер и по всякакъв начин го показва на упорития Билял, който застава на пътя им.

След като двамата влюбени се женят, въпреки всички трудности, те заживяват в дома на Йомер заедно с баща му, Динар, майка му Хаджер и брат му Али. Щастието им не трае дълго, защото са изправени пред финансови проблеми и Йомер решава да изхранва семейството си като става шофьор на камион.

Не след дълго, злощастна случка разделя двамата лудо влюбени и живота на Езо претърпява обрат. В мъката си тя искрено се надява да види отново възлюбения си и всеки ден надеждата става все по-голяма, но дали е напразна?

Дали надеждата на Езо ще умре завинаги или ще се случи чудо за двамата влюбени и как ще се справят с живота, зрителите ще имат възможност да проследят в сериала „Вярна на себе си”, от 2 юли всеки делничен ден от 15:30 часа по bTV.Герои в „Вярна на себе си” / "Ezo Gelin"

Вярна на себе си / Ezo Gelin


Езо - силна, дръзка девойка, “мъжко момиче”. Тя е загубила родителите си като дете и е отраснала в семейството на роднини. Влюбва се в Йомер и се жени се за него и заживява със семейството му. Става много близка с Али и му дава ценни съвети.

Йомер - любовта на живота на Езо. Кара военна служба. След като се уволнява от казармата се жени за Езо. Става шофьор на камион и пътува много. Забърква се с опасни хора, които поставят живота му на риск.

Билял
- най-богатият човек в селото. Има две жени, но предявява претенции и към Езо. Груб мъж. Опасен в действията си и агресивен по натура.

Динар
- бащата на Йомер. Ковач, твърд, непоколебим мъж.

Али /по прякор Джин Али/ - братът на Йомер. Младо, будно момче. Знае всичко, навсякъде е, откъдето е и прякорът му. Влюбен е в сестрата на Билял ага – Мерием.

Мерием – сестрата на Билял. Приятелка на Али, иска да се омъжи за него, но се страхува от реакцията на брат си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вярна на себе си

Мустафа Авкъран - мултимилионер

"Вярна на себе си"– тази седмица, 9 -13 август по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си"– тази седмица, 2 -6 август по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си" – 26 юли - 30 юли по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си" – 19 юли - 23 юли по bTV от 15:30 часа