Актуално Какво ще се случи...

"Вярна на себе си" – 5 юни - 9 юли по bTV от 15:30 часа

Добави коментар

Какво ще се случи в турския сериал "Вярна на себе си" – тази седмица тази седмица 5 юни - 9 юли по bTV от 15:30 часа
Какво ще се случи в турския сериал "Вярна на себе си" – тази седмица тази седмица 5 юни - 9 юли по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си" – 5 юни - 9 юли по bTV от 15:30 часа


Йомер се спасява от въоръжената засада, направена му от Билял ага,  но генералът загива. Йомер го погребва и е силно изненадан, когато намира в куфара му 1 милион долара и бижута.

Йомер се връща при Езо, но тя  не се интересува от парите, след като вече е при своя Йомер. Макар да не говори за засадата, Йомер сякаш има предчувствие и настоява да се отърват от парите. Той се досеща, че някой търси тези пари и този някой няма да го остави на мира.

В селото Билял ага не може да се примири с това, че Езо е влюбена в Йомер. Той е като черен облак над любовта на сестра си Мерием и Али. Това кара Мерием да поиска от Али да я отвлече.

Билял ага отново изпраща хора да убият Йомер... всички си мислят, че той е мъртъв. Езо страда много за Йомер, вдовишката ѝ съдба е тежка. Тя може да сподели мъката си само с Али, който ѝ е като брат, но тяхната близост не се възприема добре в селото.

"Вярна на себе си" – 5 юни - 9 юли по bTV от 15:30 часаРеджеп, който е изгонен от къщата по време на погребението, иска да сложи ръка на милиона в чантата. Той усеща, че Езо крие нещо от него, затова изпраща човек да я следи.

Билял ага преследва Езо, решен е да я има на всяка цена. Дори склонява да даде сестра си Мерием на Али. Те не подозират нищо за тайните му помисли и чакат с нетърпение деня, в който ще се съберат.

В къщата в планината Йомер се съвзема.


Езо и Али отиват в Антеп на гости при акушерката на Езо. Но това посещение ще им излезе през носа. В селото плъзват клюки. Динар съжалява, че се е подвел по ума на Хаджер и ги е изпратил заедно.

Реджеп открива Али в Антеп. Увещава го да влезе в играта. Али го приема на шега.

В къщата в планината - майката на Фатма умира. Кметът казва на Йомер, че не е редно да живеят сами в къщата и трябва да се оженят, Фатма е съгласна.

"Ezo Gelin", Турция, сериал - 2 сезона

Вярна на себе си / Ezo Gelin


Участват: Ешилчай Ниргюл Йешилчай, Еркан Север, Мустафа Авкиран,Онур Юнсал, Nihan Okutucu, Macit Sonkan, Engin Yüksel, Halil Kumova, Yagmur Kasifoglu, Ruhi Sari, Серхат Тутумлуер
Режисьор: Улуч Байрактар
Сценарии: Аида Ускан
Музика: Алиф Саг


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вярна на себе си

Мустафа Авкъран - мултимилионер

"Вярна на себе си"– тази седмица, 9 -13 август по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си"– тази седмица, 2 -6 август по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си" – 26 юли - 30 юли по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си" – 19 юли - 23 юли по bTV от 15:30 часа