Актуално Какво ще се случи...

"Вярна на себе си" – 26 юли - 30 юли по bTV от 15:30 часа

Добави коментар

Какво ще се случи в турския сериал "Вярна на себе си" – тази седмица,26 юли - 30 юли по bTV от 15:30 часа
"Ezo Gelin", Турция, сериал Какво ще се случи в турския сериал "Вярна на себе си" – тази седмица,26 юли - 30 юли  по bTV от 15:30 часа

Йомер, Хасан u Мерием донасят тялото на Али в болницата в Антеп. И тримата са съсипани. Езо ги вижда и разбира какво се е случило. Съсипана, тя отказва да приеме, че Али е мъртъв.

Динар се оплаква на своя придружител Хаджер, че синовете му са го изоставили. Никой не се наема да му съобщи какво се е случило с Али.

Погребват Али. 
Йомер дава обещание да се погрижи за Мерием, защото приема това като дълг към Али.

Селяните пребиват Билял на площада, а вкъщи жените му започват да се отнасят зле с него. Той отива при Мерием да я моли за прошка.
Езо научава, че по-големият брат на Бешире е излязъл от затвора, решава да вземе мерки за сигурността си. Хюсо обаче я намира и започва да я притиска да се срещат.

Хаджер се безпокои, че Езо постоянно е около Йомер. Настройва Маджит против нея. Под претекст че иска да реши проблема с Хюсо, Дуран използва всяка възможност да идва в „Гюнеш Гъда", защото тайно е влюбен в Гюлден.

"Ezo Gelin", Турция, сериал


Йомер предлага на Езо да ѝ направи къща. Междувременно Маджит, подстрекаван от Хаджер, се скарва с нея. Езо си дава сметка, че повече не може да остане в къщата.

Билял вижда само едно решение срещу протеста на съпругите си - да се ожени за трети път.


Йомер е решен да спечели отново Езо, казва й, че ако не дойде с него, ще го изгуби завинаги. Думите му я карат да се чувства объркана.
Реджеп се чувства виновен пред Мерием за смъртта на Али и я кани във вилата на Баллъ ага. Динар и Хаджер обаче не одобряват това, че тя приема предложението му. Реджеп вижда как Билял притиска Мерием и за да я отърве, ѝ предлага брак.

Динар се чувства неловко от напрежението между Йомер и Фатма и решава да се върне в селото. Йомер е отчаян, че не може да бъде с Езо, стига до извода, че трябва да се раздели с Фатма.

Йомер ревнува Езо, която често излиза без него. Езо отказва на всички, които ѝ предлагат помощ за магазина, включително и на Емре. Моли го само да ѝ даде работа, която да ѝ позволи да се издържа и да бъде независима. Емре предлага да я назначат.

Баллъ нарежда да намерят чичото на Бешире, който е поръчал да запалят магазина на Езо.
Интернет кафенето на Али е прехвърлено на един селянин.

Фатма проследява Йомер до болницата. Когато стига там, се възползва от случая и влиза при гинеколога и чува много лоша новина.


"Ezo Gelin", Турция, сериал - 2 сезона

Вярна на себе си / Ezo Gelin


Участват: Ешилчай Ниргюл Йешилчай, Еркан Север, Мустафа Авкиран,Онур Юнсал, Nihan Okutucu, Macit Sonkan, Engin Yüksel, Halil Kumova, Yagmur Kasifoglu, Ruhi Sari, Серхат Тутумлуер
Режисьор: Улуч Байрактар
Сценарии: Аида Ускан
Музика: Алиф Саг


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вярна на себе си

Мустафа Авкъран - мултимилионер

"Вярна на себе си"– тази седмица, 9 -13 август по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си"– тази седмица, 2 -6 август по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си" – 19 юли - 23 юли по bTV от 15:30 часа

"Вярна на себе си" – 12 юли - 16 юли по bTV от 15:30 часа