Актуално В програмата

Веселина и Ганчо се разделиха с „Един за друг“

Добави коментар

Изпитанието за двойки в „Един за друг“ вчера тества уменията на двойките да общуват в нетипична ситуация – жените бяха затворени в звукоизолиран автобус с мисията да обяснят на мъжете си как да разгадаят мистериозен код, съставен от седем части.

Най-бързо със задачата се справиха Симона и Борислав.

Комуникацията се оказа най-сложна за Веселина и Ганчо и те станаха първата номинирана двойка. Семейството с огромен заряд се изправи на елиминация срещу най-близката си двойка – Теодора и Генади. Гласуването във Вилата на любовта отреди най-романтичното предаване в телевизионния ефир завинаги да напуснат Веселина и Ганчо.

„В това предаване си припомних колко много обичам съпругата си“, сподели Гани. „От „Един за друг“ ни остават много незабравими спомени!“, допълни Веселина за преживяното в предаването.

„Вие категорично бяхте душата на Вилата на любовта. За вас състезанието се превръща в минало, но сме горди, че бяхте част от нашата история. Без съмнение вие сте един за друг!“, коментира напускането на Веселина и Гани водещият Емо Чолаков.

До самия край на третия сезон на „Един за друг“ предстоят само неочаквани и необикновени предизвикателства. Какви ще бъдат те, гледайте от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Симона и Борислав са големите победители в третия сезон на „Един за друг“

Даяна и Йордан напуснаха „Един за друг“ на крачка от финала

Гладиаторски битки във финалната седмица на „Един за друг“

Участието на Петя и Николай в „Един за друг“ приключи

Полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“ започват