Актуално В програмата

Венцислав Димитров напусна „Фермата: Нов свят“

Добави коментар

Младият бизнесмен Димитър Калайджиев удържа безапелационна победа в деветия мъжки дуел във „Фермата: Нов свят“.

Младият бизнесмен Димитър Калайджиев удържа безапелационна победа в деветия мъжки дуел във „Фермата: Нов свят“. В събота вечер той се изправи срещу опонента си Венцислав Димитров в четири битки и с краен резултат от 9 на 1 точки се върна в стопанството като победител. Двамата бяха посрещнати на Арената със специална авторска песен на участниците, в която шеговито бяха възпяти качествата на двамата дуелисти.

 

Добави описание


За първи път след падането на стената и обединението, фермерите се върнаха към разделението си от началото на сезона. Венци получи подкрепата на „сиромасите“ Дана, Велислава, Маргарита, Станислав и Веселка, а в агитката на Митко бяха „чорбаджиите“ Красимир, Красимира, Силвия, Сами, Елизабет и Димитър Караиванов.

 

Добави описание


Липса на късмет и не добро разпределение на точките в игрите попречиха на Венцислав да изпълни обещанието да се върне като победител от дуела. Макар че поведе в резултата в първата битка, той не успя да задържи преднината си и се справи значително по-бавно във втората и третата силови игри. Младият бизнесмен изпълни желанието си да спечели четвъртата, решаваща битка, като подарък за рождения ден на Красимира. На въпросите от Алманаха, вече падналият духом Венци записа само три верни отговора, срещу 5 за Митко.

 

„Късметът ми изневери. Признателен съм за времето прекарано във „Фермата“, защото разбрах, че с тези две ръце мога да правя много. Оставям след себе си неща, които съм построил и с които се гордея“, сбогува се Венци.

 

Той бе изпратен изключително емоционално от агитката си и особено от Велислава, която не успя да сдържи сълзите си и призна, че се разделя с най-близкия си човек в шоуто.

Добави описание


За първи път в този сезон на предаването участниците получиха и допълнителен стимул за оптимизиране на представянето си – правото на таймаут. Преди всяка битка на Арената, те се връщаха в стопанството заедно с фермерите, които ги подкрепят, за да получат ценни съвети и да изготвят стратегиите си за победа. Това се оказа особено важно за Димитър, който още преди дуела заяви, че се чувства победител, тъй като има подкрепата на по-голяма част от участниците.


В понеделник вечер участниците ще прочетат прощалното писмо на Венци, в което той ще номинира един от тях за фермер на седмицата.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Живка, Мартина, Кирил и Пламен са финалисти във „Фермата“ 7

Костадин Шопов падна с 0 на 17 на Арената и напусна „Фермата“

Бизнесменът Любомир Иванов и строителят Георги Гергинов напуснаха „Фермата“

Ралица Йовкова напусна „Фермата“ след дуел с непобедимата Ваня Павлова

Лора Цолова напусна „Фермата“ след първи извънреден дуел

В програмата: