Сериали Драми

Вавилон | Babil

Добави коментар

На какво е способен един баща, за да спаси живота на сина си – отговорът в новата поредица „Вавилон“

Историята:

Професор Ирфан Сайгун (Халит Ергенч) развива успешна кариера на уважаван преподавател в Икономическия университет в Истанбул. Той е идеалист, честен и почтен човек, който се радва на прекрасно семейство – има красива съпруга и малък син, когото обича безрезервно. Животът на Ирфан се преобръща на 180 градуса, когато разбира, че е уволнен от учебното заведение, след като е натопен от свой колега за взимане на подкуп, а детето му има тумор в мозъка и се нуждае от спешна операция в чужбина на стойност 1 милион лири.

Отритнат от академичните среди, професорът изпада в пълна безизходица. Приятелят му от детството Егемен го убеждава да измамят богатия мафиот Сюлейман, за да се сдобият с нужните средства. Когато обаче той разбира за кражбата, им поставя ултиматум да върнат парите до седмица, иначе ще ги убие. На Ирфан не му остава нищо друго, освен да извърши това, което години наред е убеждавал студентите си никога да не правят – да създаде финансова пирамида, която веднага се превръща в най-голямата финансова измама в Турция за всички времена.

Измамата на века се разиграва на фона на заплетена мрежа от отдавна погребани тайни между Ирфан, съпругата му, неговия приятел Егемен и бившата му годеница.

Текст от potv.bg

Актьорски състав:

Звездният каст на „Вавилон“ събира на едно място едни от най-големите имена на турското кино и телевизия. Главната роля е поверена на Халит Ергенч, познат на българските зрители като романтичния Онур от „1001 нощ“ и величествения Сюлейман Великолепни от „Великолепният век“. Негови екранни партньорки са очарователните Аслъ Енвер (Сюрея от „Завинаги“, Мине от „Мечтатели), Бирдже Акалай (Аслъ от „Черно-бяла любов“) и Нур Фетахоулу (Пейкер от „Забраненият плод“, Махидевран от „Великолепният век“). Мъжкото присъствие в сериала се допълва от Озан Гювен (Джан от „Божествено“) и Онур Сайлак (Вели от „Ирония на съдбата“).

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вавилон

Сюрея от „Завинаги“ и Онур от „1001 нощ“ оглавяват новия сериал „Вавилон“

“Вавилон” с Брад Пит и Кейт Бланшет по ТВ 7