Сериали Криминални

Вътрешен човек | Içerde

17 коментара

Криминална драма за двама братя от двете страни на закона – в премиерния сериал „Вътрешен човек“ по bTV

Двама братя, разделени от съдбата, се срещат отново като противници в премиерния сериал „Вътрешен човек“ (Içerde) по bTV от 3 юни в 20 часа. Криминалният екшън проследява съдбите и неочакваните обрати в живота на братята Сарп и Умут (Мерт), които след дълги години раздяла застават един срещу друг като врагове. Когато братът на Сарп, изчезва и е обявен за мъртъв, чувство за вина обзема бъдещия полицай. След години в опит да намери своя вътрешен покой, Сарп приема задачата да влезе под прикритие в мафиотската групировка на Джелял като своя лична мисия.

 

Добави описание


Навлизането му в гангстерския свят обаче ще доведе до неочаквани разкрития, свързани с неговото минало и изгубения му брат. Израснал в обкръжението на мафиоти, нелегални сделки и измамни схеми, вече порасналият Мерт също е част от групировката. Той влиза под прикритие в полицията по заповед на Джелял, който приема за свой втори баща, за да доносничи. Там среща и Сарп. Ситуацията става още по-заплетена, когато и полицията, и мафията разбират, че сред тях има къртица и нареждат на Сарп и Мерт да открият предателя - всеки в своята организация.
Разтърсващите разкрития и тайните от миналото в един момент застигат и двамата. Така съдбата отново събира разделените братя, застанали от двете страни на закона като врагове.
Ще преодолее ли братската любов различията и ще излекува ли тежките травми от миналото - гледайте турския премиерен сериал от 3 юни по bTV, от понеделник до четвъртък в 20 часа. 
 

Актьори:


Сарп - Чаатай Улусой (известен и като Чаатай Улусой / Çağatay Ulusoy), 29-годишен модел и актьор от Истанбул, дебютирал в „Огледален свят" през 2011 г. и с главна роля в "Кварталът на богатите" (2013), турската адаптация на едноименния американски сериал ("Orange County").


Мерт /Умут - Арас Булут Инемли (Aras Bulut Iynemli), 29-годишен, завършил истанбулския Технически университет със специалност "самолетен инженер". След успешното му участие в сериала "Времето лети" (2010), привлечен е с главни роля в киното - романтичната драма "Махмут и Мерием" и драмата "Добре ли сме?", и двата от 2013 г. Продължава с главна роля в тв сериала "Марал" (2015) и е считан за един от най-талантливите млади турски актьори.

 

Добави описание


Джелял - Четин Текиндор (Çetin Tekindor), един от най-големите съвременни турски актьори в театъра, телевизията и киното. Българските кинозрители го познават от прожектирания у нас филм "Сезонът на носорозите" (2012), в който партнира на Моника Белучи. Телевизионните зрители го помнят от "Справедливостта на Кара", "Момичето, което обичах" и "Гордата Аси".

 

Мелек - Бенсу Сорал (Bensu Soral), модел и актриса, спечелила кастинг за сегашната си роля. Предишното ѝ участие е в турската версия на "Малки сладки лъжкини", има епизодични роли и в други сериали между 2012 и 2014 г. Следва графичен дизайн в университета Мармара.
Ейлем - Дамла Колбай (Damla Colbay), млада професионална актриса, за която тази роля е пробив в кариерата й.

 

Добави описание


Фюсун - Нихал Колдас (Nihal G. Koldas), 63-годишна актриса, продуцент и театрален режисьор, получила световна известност с ролята си на бабата в номинираната за "Оскар" драма "Мустанг" (2015 г.) на френската режисьорка Дениз Гамзе Ергювен.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вътрешен човек