Актуално Търси се...

Васил Драганов се вихри с гангнам стаел в „Търси се”

Добави коментар

Васил Драганов се вихри с гангнам стаел в „Търси се” тази неделя, 31 март, от 11:00 часа по bTV

Васил Драганов се вихри с гангнам стаел в „Търси се” тази неделя, 31 март, от 11:00 часа по bTV

Васил Драганов  се вихри с гангнам стаел в „Търси се”

Актьорът Васил Драганов, познат на зрителите от телевизионния сериал „Столичани в повече” и шоуто „Комиците” ще бъде гост в новото издание на „Търси се” тази неделя, 31 март, от 11:00 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще разкрият на зрителите как актьорът е открил своето призвание, любовта и истинските семейни ценности. За този разказ ще помогнат и най-близките му хора.

В предаването Васко ще сподели опита си в търсенето на подходяща жена: „Имах много неориентиран вкус – слаби, мулатки, дръпнати...всякакви. Търсех обаче жена, с която да създам семейство и когато видях Андреа веднага я познах“. Най-вълнуващата среща на актьора в „Търси се” ще бъде именно с нея.

Андреа ще разкаже за атрактивното предложение за брак, за съвместния им живот и за прекрасната им дъщеря  - Любов, и за това колко любвеобилен баща е Васко.

Любимите му колеги Иван Радоев и Ненчо Илчев също ще разкрият черти от характера на актьора. „Той е изключително лек характер, добър човек. Има един характерен смях, а понякога го критикуваме, че прекалява с яденето и пиенето“, разкриват актьорите.

Зрителите ще чуят един от особените таланти на Васко – това, че слага грешно ударение на думите. Нови щрихи към образа му ще добави и майка му, като разкаже за детството му и отправи предизвикателство да рецитира едно от стихотворенията на Смирненски, с които е кандидатствал в НАТФИЗ.

Васил Драганов  се вихри с гангнам стаел в „Търси се”

По – малкият му брат Боби ще го провокира да танцува гангнам стаел, а защо точно това зрителите ще разберат в неделя от 11.00 часа. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“