Актуално В програмата

Ваня Илиева спечели „Фермата“ 6 и чек за 100 000 лева

Добави коментар

За втора поредна година жена събира най-висок зрителски вот в шоуто „Фермата“

Ваня Илиева спечели „Фермата“ 6 и чек за 100 000 лева

Ваня Илиева спечели „Фермата“ 6 и чек за 100 000 лева

Ваня Илиева е големият победител в шестия сезон на „Фермата“ под мотото „Пътят на една мечта“.

Грандиозният финал на шоуто постави четиримата претенденти - Ваня, Надя, Калоян и Боби пред най-тежките изпитания за всички сезони на предаването досега.

  • 36-годишната стюардеса получи чека от 100 000 лева и общо 118 точки - най-високия сбор от три компонента: резултат от битките, гласовете на членовете на Фермерския съвет, в който влизат героите от всички сезони на шоуто досега и решаващия зрителски вот.
  • На второ място по брой изпратени смс-и и общ резултат се нареди гвардеецът Калоян Донков с 88 точки.
  • На трето – строителят Борислав Стефанов с 83 точки.
  • Последно място - пчеларката Надежда Дочева с 36 точки.

Позитивната и винаги усмихната Ваня стана втората жена, победител в най-гледаното риалити у нас, след като миналата година 23-годишната Веселка Маринова зае първото място.

Текст от potv.bg
„Доброто победи! Във „Фермата“ намерих страхотни приятелства, научих се да строя къщи и доказах на себе си, че съм силна. Без кураж, няма слава“, развълнувано коментира победителката секунди, преди водещите Иван и Андрей да ѝ връчат наградата. Ваня влезе в рекордите на шоуто и като жената, отстранила най-много свои опонентки на Арената.

Финалистите премериха сили в общо четири предизвикателства на открито, при минусови температури и сняг.

„Ставаме свидетели на чудо. Това са участниците, подложени на най-тежки изпитания в битките за голямата награда от всички сезони досега“, коментира водещият Иван, след като Ваня, Боби и Надя успяха да подобрят рекорда, висейки хванати за греда 3 астрономически часа.

Аплодираха ги всички участници от сезон 6, които повдигнаха духа им с импровизирано хоро около мястото на последната битка. Пръв от нея се отказа Калоян, който се задържа на гредата едва 3 минути. Останалите трима финалисти оставиха без дъх водещите и участниците, като най-издръжлив се оказа Боби, който остана на гредата над 3 часа при температура от – 15 градуса.

Текст от potv.bg
„Фермата“ 6
„Фермата“ 6

На 5 септември 20 различни един от друг българи и 1 македонец се събраха на почти гола горска поляна, чийто стопанин Андрей мечтаеше да има ферма, в която да отглежда каракачански овце, за да спаси рядката порода. За 14 седмици героите на „Фермата“ 6 дадоха всичко от себе си и създадоха поредното райско кътче в България. Днес мечтата на Андрей е изпълнена. По нейния път вървяха всички 21 участници, но само един успя да постигне своята цел, като извоюва победата и чека за 100 000 лева.

Каква е стратегията за победа на най-позитивния участник в сезона и какви ще бъдат първите коментари на Ваня, след излизането ѝ от шоуто? Гледайте първото ѝ интервю след големия финал, тази вечер, в предаването „120 минути“ по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева падна на Арената и се раздели с приключението „Фермата“ по bTV

Ветеранът на „Фермата“ Димитър Господинов - Гуспа напусна достойно приключението

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“