Актуално В програмата

Външният министър на Саудитска Арабия в ексклузивно интервю за bTV пред Светослав Иванов

Добави коментар

Министърът на външните работи на Саудитска Арабия Адел Бин Ахмед Ал-Джубейр застава в ексклузивно интервю пред Светослав Иванов тази неделя в „120 минути“.

Министърът на външните работи на Саудитска Арабия Адел Бин Ахмед Ал-Джубейр застава в ексклузивно интервю пред Светослав Иванов тази неделя в „120 минути“.  Зрителите на bTV единствени ще видят неговия разказ за правото на жените да шофират и за шейховете, принудени от правителството да връщат милиарди на държавата.


Нечувани досега истории за шпиони и скандали разказва първият главен секретар на МВР след 1989-та година Генерал Тодор Бояджиев. Зрителите на „120 минути“ ще разберат от бившия  агент под прикрие в САЩ защо световно известният музикант Сами Дейвис младши вдига скандал по средата на операция на българските тайни служби в Ню Йорк.


В предаването още – пълен запис от отвореното интервю на Светослав Иванов пред повече от 1000 души с една жена от ядрото на Фейсбук – Габриела Чех, директор „Публични политики“ на компанията за Централна и Югоизточна Европа.


Българският предприемач Момчил Кюркчиев, чиято компания струва милиони, разказва за пътя от Русе, през Гугъл до големия успех в силициевата долина.


„В главната роля“ зрителите ще видят двама от най-обичаните комедийни таланти на България - Христо Гърбов и Кръстю Лафазанов, които се превъплъщават в основни персонажи в новия 12-ти сезон на най-продължителния и най-гледания български сериал в съвременната история на страната - „Столичани в повече“, който започва на 2 март по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: 120 минути

120 минути със Светослав Иванов започва сезона с нова рубрика Провери фактите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

„120 минути” стартира своя юбилеен 10 сезон по нетрадиционен начин

Талибаните говорят ексклузивно в „120 минути"