Архив VIP Brother

Ваня, Мира, Лияна, Ирина и Стойко с последни Номинации преди финала на VIP Brother 2013

Добави коментар

Тази вечер от 20:00 часа ММА боецът Георги Валентинов VS. Тервел Пулев на импровизиран ринг в Къщата

Тази вечер от 20:00 часа ММА боецът Георги Валентинов VS. Тервел Пулев на импровизиран ринг в Къщата

В сряда вечер в ефира на Нова ТВ бяха излъчени първите по рода си Номинации в подкрепа на Съквартирантите, които да останат в Къщата на VIP Brother 2013. Звездите, които ще се борят до последния момент за присъствие сред финалистите, са Ваня Червенкова, Мира Радева, Лияна, Ирина Флорин  и Стойко Сакалиев.

Най-обичаните Съквартиранти, които се оказаха и първи финалисти са Станка Златева, Тервел Пулев, Мариян Кюрпанов и Пламен Медаров. В седмицата до финала на 16 ноември, само един от номинираните Съквартиранти ще успее да се пребори за място сред четиримата финалисти.  Емоционалните думи, които Съквартирантите споделиха за по време на вчерашните.

Тази вечер от 20:00 ч. Къщата на VIP Brother 2013 ще се превърне в истинска спортна арена. Зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на двубоя между олимпиеца Тервел Пулев и ММА боеца Георги Велинов. След изненадващото влизане на половинката на Златка Райкова, тази вечер камерите в Къщата ще покажат отблизо и отношенията на влюбената двойка.

Добави описание

След снощните Номинации Ирина Флорин ще зададе въпрос, който ще постави на изпитание приятелството между Пламен и Мариан. В провокациите си бившата марионетка на зрителите ще стигне дори до предложението да се откаже от хонорара си.  Дали Пламен ще се окаже обиден от липсата на подкрепа и колко вярва Мариан в потенциала на своя приятел, предстои да видите тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Кой ще бъде победителят в двубоя Пулев VS. Валентинов и как Съквартирантите ще отвърнат на провокациите на Пламен? - зрителите ще видят тази вечер точно в 20:00 часа по Нова ТВ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза