Актуално Какво ще се случи...

Ваня Цветкова – съпруга на Стефан Данаилов в най-новия сериал на bTV – „Фамилията”

Добави коментар

Ваня Цветкова – съпруга на Стефан Данаилов в най-новия сериал на bTV – „Фамилията”

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Голямата българска киноактриса Ваня Цветкова влиза в ролята на съпругата на героя на Стефан Данаилов в най-новия български сериал - „Фамилията”. Тяхна дъщеря в поредицата на bTV, която ще зарадва милионите фенове на качествените български сериали, е Яна Маринова.

 

Ваня Цветкова

Героинята на Ваня Цветкова се казва Лидия. Заради необичайни обстоятелства е загубила разсъдъка си. Нейното семейство е решило да не я изпраща в специализирана клиника, но въпреки че е останала в дома си, тя живее в умишлена изолация и рядко контактува с роднините си. Лидия ще се намеси по изключително неочакван начин в съдбите както на своята фамилия, така и на хората, свързани със семейството.

В студиото на „Тази сутрин” Ваня Цветкова сподели, че героинята ѝ във „Фамилията” е изключително сложен образ, а самата роля е голямо предизвикателство за нея и за миг не се е поколебала да приеме предложението на bTV и „Камера”. Изпълнителният продуцент и главен режисьор на „Фамилията” Димитър Гочев разказа за зрителите, че сблъсъкът между героя на Асен Блатечки и фамилията, оглавявана от Стефан Данаилов, ще предизвика много катарзиси. Той подчерта и изключителната психологическа дълбочина на персонажите, която допълнително ще развълнува зрителите и ще прикове вниманието им към историята в новия сериал.   

„Фамилията” ще проследи историята на един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелното семейство в България. Един мъж (Асен Блатечки) преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които контролират политиката и икономиката в държавата. Всички герои във „Фамилията” изглеждат привидно нормални и уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

Сериалът ще започне излъчване тази пролет в праймтайма на bTV.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фамилията , Стефан Данаилов , Ваня Цветкова

Киномаратон с филмите на Стефан Данаилов и Невена Коканова по БНТ 2

Почина Стефан Данаилов

bTV отбелязва 75-я рожден ден на Стефан Данаилов със специално издание на “непознатиТЕ”

Цял декември България празнува 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов

Стефан Данаилов в „Бездомното шоу на Башар Рахал”