Актуално В програмата

Валерия е избраницата на Евгени на финала на втория сезон на „Ергенът“

Добави коментар

Вчера в ефира на bTV със специален над тричасов епизод бе показана развръзката във втория сезон на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“.

На специална Церемония Евгени покани двете претендентки, стигнали до финалната права по пътя към неговото сърце – моделът Валерия Георгиева и редакторката Елена-Антоанета Сергова. След поредица от емоционални събития, неочаквани обрати и инфарктни ситуации, съпътствали ги по време на целия им престой в красивото имение на любовта, и двете бяха убедени, че чувствата им са споделени и ще си тръгнат заедно с Евгени.

За да чуе крайното му решение, Евгени покани първа Елена.

„Искам да знаеш, че всяка моя среща с теб беше по-необикновена от предишната. Ти спечели моето сърце, спечели и сърцата на близките ми. Елена, дойдох тук, за да се влюбя и това наистина се случи! Искам да знаеш, че ти си перфектната жена, просто не съм сигурен дали си перфектната жена за мен. Ти наистина си невероятна, но аз трябва да следвам сърцето си и съм сигурен, че ме разбираш“, бе откровен виртуозът с нея.
„Благодаря ти, че ми показа какво е да обичаш така, както не съм си и представяла! Ти ми показа, че това, за което съм мечтала, всъщност има и материално физическо изражение и аз ще го следвам и ще го търся. Благодаря ти за това приключение! Радвам се, че си открил любовта! Знам, че ще направя някого много щастлива, не се и съмнявам в това. Попътен вятър!“, бяха последните думи на редакторката преди да прегърне Евгени за последен път и да си тръгне от имението завинаги.

Своя избор за спътница в живота, музикантът направи в лицето на моделът Валерия Георгиева. Той за пръв път си позволи открито да изрази чувствата си и да признае, че е влюбен: „Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб! Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми… С всеки ден до теб чувствата ми ставаха все по-силни. Валерия, без всякакъв страх стоя пред теб, за да призная, че те обичам! Обичам те! Стоя с трепет пред теб и се надявам да ме направиш най-щастливият мъж на земята. Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“.

„Казвам „Да“! Толкова съм щастлива, не мога да повярвам… Толкова много го исках, нямах търпение да дойде този момент, направо ми се сви сърцето“, изрече Валерия преди Евгени да постави годежния пръстен на ръката ѝ.

Тази вечер (19 май) зрителите на bTV ще станат свидетели на първата телевизионна поява на Евгени и Валерия след финала на формата в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Как се развиват отношенията на звездната двойка в реалния живот ще стане ясно довечера от 22:00 ч. само по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ергенът

Любов, сълзи и изненади в последните епизоди на "Ергенът" по bTV!

Алек отпрати три дами от имението на „Ергенът“

Ново скандално разкритие на Виктория и индивидуална среща в „Ергенът“

Опустошителна буря в имението на любовта – тази и утре вечер в „Ергенът“ по bTV

Приятелки стават съпернички, Алек напуска коктейла обиден в „Ергенът“