Актуално В програмата

Валери Божинов не сдържа емоциите и сълзите си пред Азис

Добави коментар

След месеци на мълчание, Валери Божинов за първи път ще говори за проблемите в личния и професионалния си живот пред Азис.

След месеци на мълчание, Валери Божинов за първи път открито ще говори за проблемите в личния и професионалния си живот. Това ще стане тази събота, 12 октомври, в  интервю за „Поверително от NL“ по ТВ 7.

В първия брой на предаването, футболистът Валери Божинов даде обещание пред съпругата си Николета Лозанова  да бъде гост в някой от следващите броеве на новото ѝ предаване. Въпреки че в момента двамата не живеят заедно, очевидно са запазили добрия тон в отношенията помежду си и Валери удържа на дадената дума.

Футболистът прие поканата на екипа да посети конкретна стая в бутиков столичен хотел, в която да се проведи интервюто, при условие че до последно не е ясно от кого ще бъде взето то.  Футболистът не скрива радостта си при появата на близкия им семеен приятел - Азис.  За първи път от години насам, Азис отново влиза в амплоато си на телевизионен водещ, като признава, че за него е било предизвикателство да разпитва приятел за толкова лични и интимни моменти от неговия живот.

"Никой, нито ти Васко, нито Николета може да ми оправи проблемите, само и единствено аз мога“, са първите думи на Божинов пред Азис.

Амбициран и целеустремен, Валери разкрива своите планове, страхове и надежди, прави равносметка на кариерата  и грешките, които е допуснал на терена и в семейството си.

"Аз не мога да съм фалшив човек, не мога да съм лъжлив човек, не мога да крия, не мога да лъжа. Дори и да излъжа за нещо, ми личи", са само част от откровените думи на Валери, които дават гаранция за едно сензационно интервю.

„Кой направи по-голяма грешка?‘‘, „Има ли връщане назад?“, „Обичаш ли я още?“ пък са само част от въпросите, които ще бъдат зададени на най-коментирания мъж у нас. Отговорите им обаче ще предизвикат у него неподозирани емоции и сълзи. Самият Азис определя интервюто като изповед, като една истинска и искрена история, разказана от първо лице.

От екипа на „Поверително от NL“ категорично отказват да разкрият отговора и на още един въпрос, а именно присъствала ли е Николета Лозанова в хотелската стая по време на снимките. Загадка, която ще остане неразкрита до деня на излъчването на Поверително от NL, събота, 12 октомври, 22:30 часа по ТВ 7.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL , Николета Лозанова , Валери Божинов , Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

„Папараци” с водещ Николета Лозанова в ефира на bTV

Николета Лозанова пак хвана микрофона

Венета Райкова приключи с ”Горещо”. Николета Лозанова ли ще седне на стола и?

Николета Лозанова: Младите момичета да внимават с женените мъже