Актуално В програмата

Валентина и Детелин са първата двойка, която напуска „Един за друг“

Добави коментар

Първата двойка, която напуска най-вълнуващата любовна надпревара в родния ефир „Един за друг“, са Валентина и Детелин от Ловеч.

Двамата се затрудниха с изпълнението на предизвикателството за двойки, в което трябваше да познаят недостатъците на партньора си. Това ги изправи на елиминации срещу Тина и Станимир, които се справиха най-зле в индивидуалните изпитания.

Всеки от останалите участници имаше възможността да обсъди и прецени за кого да даде гласа си на базата на лични предпочитания или стратегия. Всички 11 двойки решиха да дадат шанс на младите Тина и Станимир, но изразиха голямото си възхищение от силната дългогодишна любов, която свързва Валя и Дидо.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Водещият Емо Чолаков изпрати първата двойка, напуснала предаването с пожелание за безоблачно щастие и слънчево време. Те от своя страна пожелаха на всички участници да успеят да съхранят любовта си и да докажат, че са един за друг. Преди да напусне окончателно предаването, семейството от 35 години получи една последна задача – да направи ново разпределение на стаите във вилата. Валя и Дидо решиха Деница и Николай да спят в хола, а досегашните обитатели на палатката да се настанят в апартаменти.

Не пропускайте следващите интересни и често комични предизвикателства пред оставащите двойки в новите епизоди следващата седмица.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Мъже говорят за жени в новия епизод на „Един за друг“

Лейля и Иван отпадат от романтичния формат „Един за друг“

Битка между любовта и страха в новия епизод на „Един за друг“

Деница и Николай се разделят с предизвикателството „Един за друг“

Екстремен шопинг в новия епизод на „Един за друг“