Архив Survivor

В Survivor:Островите на перлите: Балбоа изгони най-силната жена в племето – Яна Маринова

Добави коментар

В Survivor:Островите на перлите - Балбоа изгони най-силната жена в племето – Яна Маринова
Балбоа изгони най-силната жена в племето – Яна МариноваТази вечер в Survivor: Островите на перлите предстои поредната игра за награда, след която един от Балбоа ще поеме към Острова на изгнаника.

Останалите в племето пък ще замислят хитър план, за да изгонят Николай Мартинов


Битката между жените в Балбоа продължава. Яна и Гергана не спряха да анализират събитията около предателството на Жени и Янита. Двете са на мнение, че ще бъдат следващите изгонени в поредните два съвета.

Гери обаче сметна, че Яна заслужава да остане по-дълго в играта, за да се бори с останалите и по тази причина проведе разговор с Галина, в който я помоли да изгонят самата нея и да оставят актрисата за следващия съвет.
Рано сутринта участниците се отправиха към играта за право на два гласа.

Този път те бяха разделени на три отбора, като всеки от тях трябваше да се справи с преливане на вода от съд в съд. Печели отбора, който запази най-много вода във ведрото си след преливането, а неговите членове се класираха за втори кръг.В него те трябваше да чупят кокоси и да пълнят халби.

Печели този, който пръв успее да напълни халбата си с кокосово мляко и я изпие до дъно. Това без никакви затруднения се оказа Спас. Веднага след играта той назова имената, от които останалите трябваше да избират за изгонване.Това бяха Галина, Вънов, Гергана и Яна.

Естествено по време на съвета изненади нямаше и всички без Гери гласуваха срещу Яна.
Малко преди това да се случи актрисата предизвика истински скандал, като нападна Евгения и Янита, за това че са предали племето заради уговорка за пари. Нещата излязоха съвсем извън контрол, когато двете започнаха да се обиждат страхотно и Яна обеща, че ще плесне един шамар на Янита, когато шоуто приключи.

След съвета Гери културистката и със сълзи на очи призна, че Галина е истинска интригантка и именно тя стои зад всички подлости и в играта.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV