Актуално Какво ще се случи...

В сериала “All Inclusive” тест за бременност ще предизвика голяма бъркотия

Добави коментар

Тест за бременност предизвиква бъркотия в “All Inclusive” този петък, от 21:00 ч., по NOVA

All Inclusive

All Inclusive

© Нова

Истинска бъркотия настъпва по време на почивката на приятелските семейства в „All Inclusive” тази седмица по NOVA. След щурия купон за рождения ден на Христо в президентския апартамент, мистериозно се появява положителен тест за бременност, който предизвиква смесени емоции у двойките. Шокиращото откритие попада първо в ръцете на мъжете, които са напълно озадачени. Започва комично издирване на притежателката на теста. Дали Пламен (Любен Кънев) и Елена (София Маринкова) имат шанс да станат родители за трети път? Или по-скоро предстои Христо (Ненчо Балабанов) и Марияна (Елена Атанасова) да се сдобият с нова рожба, а може би пък дори да станат баба и дядо? Мистерията е пълна.

Едно е сигурно – след пристигането им в България за празниците, отношенията между Надя (Йоанна Начева) и Мартин (Алекс Иванов), изглеждат по-скоро хладни и дистанцирани. Но именно те са едни от заподозрените притежатели на положителния тест. На какво се дължи очевидното напрежение помежду им и дали ще успеят да го превъзмогнат?

Разточителните планове на Евдокия (Нели Монеджикова) за луксозна сватба са заплашени от провал, но Явор (Юлиян Малинов) веднага се притичва на помощ, предлагайки услугите на свой познат – опитен сватбен агент, който може да организира мечтания ден по безупречен начин. Стресираната булка прегръща идеята и трескаво подготвя всички малки детайли. Но дали нейното семейство ще я подкрепи за учудващо екстравагантните ѝ желания, предвид, че са причина за продажбата на семейния им дом?

Плановете на Парушев (Петър Калчев) за среща с хубавата Калина (Рада Кайрякова) са помрачени от неприятна заплаха. Бащата на бременната му бивша изгора Мара отново го издирва, защото е убеден, че Йордан се опитва да избяга от отговорност, докато тя носи детето му. Сърдитият татко (Ивайло Калоянчев) е непреклонен – думата си е дума и двамата трябва да се оженят. Парушев е силно притеснен и пробва да спаси своята среща с певицата по изненадващ начин. Какъв обрат ще настъпи в комичната ситуация, зрителите ще разберат тази вечер, от 21:00 ч., по NOVA.

Гледайте третия сезон на щурото семейно приключение „All Inclusive“ всеки петък, от 21:00 ч., по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

​Ураган от емоции очаква героите в “All Inclusive“

Коварна атака срещу връзката на Надя и Боян в “All Inclusive“

Явор вдига залога в “All Inclusive“

В програмата: